U bent hier

De Exportbeurs opent met Vlaams minister-president Jambon en FIT-CEO Tillekaerts

Brussel, 4 februari 2021 – Volgende week vindt de volledig virtuele Exportbeurs 2021 plaats. Op maandag 8 februari wordt de Exportbeurs geopend door minister-president Jan Jambon en door Claire Tillekaerts, gedelegeerd bestuurder van Flanders Investment & Trade (FIT). De beurs loopt van dinsdag 9 tot en met donderdag 11 februari, telkens van 9 t.e.m. 18u. Uw persoonlijke programma met afspraken met landenexperten, exposanten en seminaries stelt u zelf op voorhand samen op www.exportbeurs.be.
 

Opening met minister-president Jan Jambon

Iedere fysieke beurs wordt officieel geopend door een of meer personaliteiten. Op maandag 8 februari – van 11.00 tot 11.20 uur – geven minister-president Jan Jambon en FIT CEO Claire Tillekaerts de aftrap van de Exportbeurs2021 op www.exportbeurs.be. In een panelgesprek gaan ze in op de Vlaamse exportcijfers en hoe export - een levensader voor de Vlaamse economie - een cruciale, herstellende rol speelt in de post-brexit en post-coronacrisis relance.
 

Een succesvolle beurs?

Om uw beursdeelname zo relevant, interactief en inzichtrijk mogelijk te maken, boekt u op voorhand een of meerdere afspraken met onze wereldwijde landenexperts, standhouders enzovoort. Ook voor de tientallen seminaries en workshops die tijdens de driedaagse beurs aan bod komen, kan u zich van tevoren registreren. Ontdek hier een greep uit de virtuele mogelijkheden.
 

Wat u daarvoor moet doen? Simpel:

  • Surf naar www.exportbeurs.be, schrijf u in en leg vervolgens meetings vast met de planningstool.
  • Bent u al ingeschreven? Gebruik dan uw registratiegegevens om in te loggen en de planningstool te gebruiken.

Wees er snel bij, want de agenda van bepaalde landenexperts zit intussen bijna vol!
 

Praktisch

  • Wat: interactieve, virtuele b2b-beurs
  • Waar: www.exportbeurs.be
  • Wanneer: van dinsdag 9 tot en met donderdag 11 februari 2021
  • Openingssessie: maandag 8 februari 2021 om 11u
4 februari 2021