U bent hier

De 'Confederation of Indian Industry' organiseert digitale Healthcare Week.

De Confederation of Indian Industry (CII) organiseert van 17 -21 augustus 2020 de digitale CII Healthcare Week met als onderwerp de herdefiniëring van het ecosysteem van de gezondheidszorg.

India is een mengeling van verschillende gezondheidszorgsystemen in de wereld. Met een verwachte verdrievoudiging van de gezondheidssector tegen 2022 en een verwachte groei tot 50 miljard dollar tegen 2025, in combinatie met het plan van de regering om de uitgaven voor volksgezondheid te verhogen tot 2,5% van het BBP, is India één van de meest strategische landen om in te investeren voor de gezondheidszorg.

Het event zal worden gehost op een Digital Conference-cum-Exhibition Platform, waar de deelnemers de bedrijfsstand kunnen opzetten en B2B-evenementen en -conferenties kunnen bijwonen vanuit hun eigen kantoor. De conferenties zullen vooral gericht zijn op de volksgezondheid, de ziektekostenverzekering, ayurveda en de medische technologie.

De digitale CII Healthcare week biedt het ideale platform voor toonaangevende nationale en internationale gezondheidszorgfabrikanten, dienstverleners, distributeurs en overheidsfunctionarissen om de nieuwste innovaties en diensten in de gezondheidszorg te tonen aan experts, senior beleidsmakers, ministers, besluitvormers en andere belanghebbenden.

Meer informatie over het event vindt u in de brochure in bijlage.

Voor deelname en meer details kunt u rechtstreeks contact opnemen met de organisator: punita.bhatti@cii.in of shikhar.kant@cii.in.

13 juli 2020

Bijkomende informatie

CII Healthcare Week (PDF – 1 MB)