U bent hier

Czech On-line Expo

Czech On-line Expo dat vorig jaar nog de naam E-shop Summit & Expo droeg, is een zeer interessante beurs. Dit evenement kan erg nuttig zijn voor bedrijven uit de e-commerce sector. De beurs bestond uit twee grote hallen waar veel activiteiten plaatsvonden. Naast de traditionele standjes kon je ook deelnemen aan verschillende seminaries en workshops.

Het centrale thema van deze beurs was e-commerce en de beurstandjes varieerden van logistieke bedrijven tot marketinggerichte bedrijven.

De beurs was goed ingedeeld met de verschillende soorten bedrijven gegroepeerd in bepaalde zones. Op die manier was alles makkelijk te vinden en wist je perfect waar je moest zijn. Ook namen meer dan 100 bedrijven namen deel aan deze beurs, bovendien waren de mensen die hun bedrijven vertegenwoordigden zeer behulpzaam. Als je wat interesse toonde in een bedrijf werd je vriendelijk verwelkomd en kreeg je een korte uitleg over het bedrijf en hun activiteiten. Over het algemeen was de beurs goed georganiseerd met vele interessante en bekende exposanten van de plaatselijke e-commerce wereld.

25 april 2019