U bent hier

Conventie 'Plant Based Summit' - 13-15 juni 2023 in Rijsel

'Plant Based Summit', de conventie die plaatsvindt op 13-15 juni 2023 in Grand Palais te Lille, richt zijn focus op het stimuleren van de ontwikkeling van biogebaseerde producten via een marktgerichte aanpak. Voor nieuwe materialen en plantaardige chemie of biotech voor duurzaam voedsel, cosmetica, bouw, afwasmiddel, mode & textiel, hout, verf & coatings, verpakking… reikt 'Plant Based Summit' oplossingen aan en stelt alle mogelijke toepassingen in de plantaardige chemie voor.

24 high level conferenties met 130 internationale sprekers, one-to-one business meetings, een zone voor beursstanden en op 15 juni bezoek aan de Vlaamse Bio Base Europe Pilot Plant in Gent.

Om u in contact te brengen met ons sterk ecosysteem is FIT-France aanwezig met 2 strategische partners: Bio Base Europe Pilot Plant en Biotope (door VIB).

- Bio Base Europe Pilot Plant is een onafhankelijke, state-of-the-art faciliteit die werkt van laboratoriumniveau tot multi-ton schaal. Bio Base Europe Pilot Plant is een dienstverlener voor procesontwikkeling, opschaling en aangepaste productie van biogebaseerde producten en processen.  
- Biotope by VIB is het incubator programma voor biotech teams die hun agrifood innovatie omzetten in een succesvolle start-up.

Ontdek de mogelijkheden voor uw biogebaseerde producten en spring eens binnen op onze stand B5.

www.plantbasedsummit.com

29 mei 2023