U bent hier

Conferentie - Let’s talk circular 2022: H2 the future - Antwerpen 7 juli

Het evenement 'Let’s talk circular 2022: H2 the future' maakt deel uit van een conferentiereeks van AHK debelux die draait om circulaire economie.

De editie van dit jaar vindt plaats op 7 juli in het Havenhuis Antwerpen en richt zich op waterstof en de daarmee samenhangende relatie tussen België en Duitsland, met inbegrip van de infrastructuur die de twee landen met elkaar verbindt.

Voorafgaand aan de conferentie kan u zich verdiepen in de waterstofsector en een bezoek brengen aan het H2-tankstation van de CMB (Compagnie Maritime Belge).

Gezien haar strategische ligging voor de Belgische handel en als een van 's werelds grootste overslagplaatsen, is de haven van Antwerpen-Brugge zich bewust van haar toenemende belang als import- en distributiehub voor groene waterstof in Europa. De haven vormt bovendien een ideale opportuniteit om de Duits-Belgische handelsbetrekkingen over dit onderwerp te versterken.

Sprekers zijn: Isabel François (Waterstof.Net), Cédric Brüll (Cluster TWEED) en Raphael Goldstein (GTAI).
Voertaal is Engels, de conferentie is gratis.

Het programma, meer info en de inschrijvingspagina vindt u op https://debelux.ahk.de/nl/events/evenementen-details/lets-talk-circular-2022-h2-the-future.

15 juni 2022