U bent hier

Climatización y Refrigeración 2019 - Madrid

Deze editie van Climatización y Refrigeración was met 375 deelnemers uit 13 landen de grootste tot nu toe voor de sector in Spanje. De beurs focust op bedrijven die zich specialiseren in verwarming, ventilatie, airconditioning en koeling. Innovatie en het volgen van technologische veranderingen is voor deze bedrijven een must. De beurs geeft een betere kijk op de meest recente vernieuwingen, vooral op technologisch vlak. Er werd vooral aandacht besteed aan het optimaliseren en het design van de installaties en het energieverbruik die deze machines teweeg brengen.

Er was een aanbod van workshops over airconditioning en koeling. Ook waren er technische seminaries met volgende onderwerpen:

  • De realiteit van gebouwen met bijna geen energieverbruik;
  • Relevante problemen in koelmiddelen;
  • Het bijwerken van de voorschriften voor thermische installaties in gebouwen in overeenstemming met de ecodesign-verordening en de vereisten van de technische bouwvoorschriften;
  • Uitdagingen en kansen in de sector airconditioning en koeling.

De beurs bevat ook informatieve sessies over o.m. regelgeving en certificering, technologische processen en systemen, koelmiddelen, luchtkwaliteit, hernieuwbare energie toepassingen, gecombineerde koel- en airconditioningsinstallaties en succesverhalen over installaties.

Meer info vindt u op de beurswebsite http://www.ifema.es/climatizacion_01

19 maart 2019