U bent hier

ChemPlastExpo 2019 – Madrid

Van 7 tot 9 mei 2019 vond in Madrid de beurs ChemPlastExpo plaats, een van de belangrijkste internationale industriële beurzen voor de chemiesector en de kunststofverwerkende industrie. Op deze beurs worden de meest innovatieve oplossingen (materialen, technologieën, processen en machines) voor de sector voorgesteld.

In totaal waren er meer dan 200 internationale exposanten o.a. uit Portugal, Italië, Zwitserland, België en Frankrijk. Het waren vooral clusters, verenigingen en fabrikanten van machines voor de sector die hun nieuwste technologieën voorstelden en bij het publiek bekend maakten door middel van publicaties, door deel te nemen aan congressen, enz.. Gastland dit jaar was Portugal.

Voor de bezoekers was een goed gevuld programma voorzien. Naast het bezoeken van de beursstanden konden de bezoekers ook conferenties en presentaties over de veiligheid van de industrie, de toekomst van plastic, ... volgen en het forum voor circulaire economie, het Labtech Innovation Theatre, het Congress of Applied Chemistry and Industry 4.0... bijwonen.

14 mei 2019