U bent hier

Cevisama 2017 - Valencia

Cevisama vond plaats in Valencia van 20 tot 24 februari 2017. In tegenstelling tot vorig jaar, toen de drie beurzen CEVISAMA (keramiek, badkamer en keuken, natuursteen), HABITAT (meubel, verlichting en decoratie) en FIMMA-MADERALIA  (machines en onderdelen voor de meubel- en de houtindustrie) in tijd en ruimte samenvielen, werd dit jaar naar de vroegere formule teruggegrepen en stond enkel Cevisama op het programma. Het totaalaanbod voor woningcomfort, design en decoratie moest wijken voor de belangrijke internationale aandacht die Cevisama op zich geniet.  

753 exposanten, waarvan 266 buitenlandse bedrijven, waren op Cevisama aanwezig. Na Spanje, was Italië het land met de meeste exposanten. Fabrikanten, distributeurs, grote aankoopgroepen uit de Verenigde Staten, Frankrijk en Duitsland, vormden het merendeel van de meer dan 80.000 bezoekers. Ook architecten, binnenhuisarchitecten en decorateurs waren aanwezig. In totaal ontving Cevisama ruim 5000 bezoekers meer dan vorig jaar. De organisatoren hebben nu al laten weten dat voor de editie van 2018 een bijkomend paviljoen zal voorzien worden.

Het in 2016 nieuw ingewijde “Espacio Cocina” blijft de aandacht genieten van de belangrijkste nationale en internationale merken van keukeninrichting en meubilair. De professionele bezoekers en buitenlandse importeurs die aanwezig waren, waren voornamelijk afkomstig uit de EU, die de belangrijkste afzetmarkt blijft van de Spaanse keramieksector. Daarnaast waren er ook aankopers uit Rusland, Oost-Europa, Noord-Afrika en Centraal- en Zuid-Amerika aanwezig.

Cevisama 2017 was heel succesvol. Voor Vlaamse bedrijven die actief zijn op de projectmarkt in Spanje is een bezoek aan deze beurs een aanrader.

3 maart 2017