U bent hier

CE Beurs Toulouse 2016 (beurs voor 'comités d'entreprises')

Een Frans bedrijf met ≥ 50 werknemers heeft verplicht een CE. De werkgever dient minstens 0.2% van de totale bruto loonkosten in de kas van de CE te storten. De Franse CE beschikken op die manier over een functioneringsbudget dat ze aan incentives, zoals reizen, cadeaubonnen, sportactiviteiten, diensten, onroerend goed, vakantiecheques en eindejaarscadeaus, kunnen uitgeven.

De  CE beurzen (die in verschillende steden in Frankrijk doorgaan) zijn dus heel interessant voor bedrijven die dergelijke goederen en diensten aanbieden.

De CE beurs in Toulouse profileert zich als een kleine beurs die een regionaal karakter heeft met voornamelijke regionale exposanten (+/- 120)  en richt zich specifiek tot de leden van de ondernemingsraden, collectiviteiten, verenigingen en groepen. Met de diverse Airbus-sites in Toulouse (+/- 15.000 werknemers) is de groep één van de grote opdrachtgevers voor alle CE-activiteiten en toeleveringen.

Het kan interessant zijn om een deelname te overwegen voor aanbieders van incentives (zoals bedrijfsuitstappen, conferentiezalen, teambuilding, relatiegeschenken, allerlei goederen en diensten voor werknemers en bedrijven). Dit type van producten en diensten kan voorgesteld worden aan honderden ondernemingsraden tegelijkertijd, wat heel wat tijd bespaart in plaats van de verschillende bedrijven afzonderlijk te contacteren.

21 maart 2016