U bent hier

BYGGERI 2016: dé bouwbeurs in Denemarken

De beurs wordt ingericht door Fredericia Messecenter en telkens in samenwerking met de Deense Vakvereniging van de Bouwcentra, BRANCHEFORENING DANSKE BYGGECENTRE (www.bdb.dk). Zoals bij de vorige editie werden er verschillende prijzen uitgereikt door Kroonprins Frederik, nl. voor klimaat, energie en milieu.

De aangesproken exposanten waren tevreden met de beurs, de bezoekers en de algemene sfeer van de economie in de bouwsector.

Het is een ideale gelegenheid om belangrijke bedrijven aan te spreken, te polsen in hoeverre er optimisme heerst, en om te onderzoeken of er een behoefte is voor heel specifieke producten. Aangezien de beurs tweejaarlijks is, is het belangrijk ze te bezoeken omdat er sedert de vorige uitgave veel kan veranderd zijn, en het lang duurt voor men de volgende gelegenheid krijgt.

De productgroepen die er aanwezig waren, zoals voor de vorige uitgave:

bouwmaterialen, waterafloop, reinigingsmiddelen, akoestische wanden en plafonds, werkkledij, deuren en ramen, kozijnen, gereedschap, beton, vloeren, daken, tegels, badkamer- en keukenuitrusting, ijzerwaren, installatie verwarming, lucht, water, sanitair, isolatiemateriaal, gips- en houtproducten, schilderwerk, robotisering...

Er was wel een merkbare toename van de robotisering, die bijna een hele hal in beslag nam.

15 maart 2016