U bent hier

Business Forum West-Afrika – Europese Unie

Dit Business Forum wil vooral een plaats van uitwisseling zijn, zoals geïllustreerd door het thema dat voor de gelegenheid is gekozen: "Transformation des économies d’Afrique de l’ouest à travers un partenariat renforcé entre les secteurs privés européens et ouest-africains".

Zeker even belangrijk is het bevorderen van zakelijke partnerschappen tussen de particuliere sectoren van West-Afrika en de EU in het algemeen, om te werken aan een constructieve dialoog voor de verbetering van het ondernemingsklimaat in deze regio en het faciliteren van de handel tussen ECOWAS en EU-landen.

Op de website van het Forum is het mogelijk om je direct in te schrijven voor het evenement en voor de b2b- en b2g-meetings die voor dit doel gepland staan.

In bijlage vindt u ook:

  • de voorlopige agenda
  • een beschrijving van de opdracht van het forum
  • een visualisatie van de prioritaire en opkomende waardeketens
  • een oplijsting van de aangeraden hotels met prijs

​Belangrijk om te weten is dat Vlaamse bedrijven die deelnemen aan dit forum een beroep kunnen doen op Guillaume de Bassompierre, onze handelsattaché ter plaatse. Hij is bereid om het maken van afspraken tijdens en/of in de marge van dit forum te vergemakkelijken; u contacteert hem hiervoor per mail op abidjan@awex-wallonia.com.

Noteer ook deze activiteiten die nuttig kunnen zijn en die in de context van het forum plaatsvinden:

9 mei 2022

Bijkomende informatie

Agenda.pdf (PDF – 202 kB)
Opdracht.pdf (PDF – 207 kB)
Waardeketens.pdf (PDF – 84 kB)
Hotels.pdf (PDF – 904 kB)