U bent hier

BIAT 2019 - Innovation and High Technology Lab – Bari 11-12 april 2019

ITA - Italian Trade Agency - is het overheidsorgaan dat de bedrijfsontwikkeling van Italiaanse bedrijven in het buitenland ondersteunt en de buitenlandse investeringen in Italië bevordert. Een interessant door ITA, in samenwerking met de regionale autoriteiten, georganiseerd initiatief  is de 5e editie van BIAT, Innovation and High Technology Lab in Bari op 11-12 april 2019.

BIAT is een initiatief dat wordt gefinancierd in het kader van het cohesie-actieplan van het ministerie van Economische Ontwikkeling, bedoeld om de ondernemingen en het onderzoekssysteem van de regio's in Zuid-Italië (Campanië, Calabrië, Apulië, Sicilië, Abruzzo, Molise, Basilicata en Sardinië) in staat te stellen hun potentieel voor innovatie en uitmuntendheid voor te stellen.

BIAT 2019 wil:
-de internationale samenwerking bevorderen om
-innovatieve producten en diensten op de markt te brengen en
-technology transfer te faciliteren
tussen Italiaanse startups, innovatieve KMO's, bedrijfsnetwerken, universiteiten en technologieparken en buitenlandse grote bedrijven en groepen, onderzoekscentra, universiteiten, risicokapitaalverstrekkers en investeerders.

Momenteel werden voor deze vijfde editie al 107 projectvoorstellen geselecteerd en goedgekeurd in de volgende sectoren: ICT (39 projecten), Biotech & Health (22), Hernieuwbare energie (10), Nieuwe materialen (9), Milieu (8), Smart City (8), Aerospace (6), Circular Economy (3), Nanotechnologies (2).

U vindt hier een beschrijving van de genoemde projecten.

Hoe kan u deelnemen?

De uitnodiging staat open voor:

  • grote bedrijven of groepen
  • venture capitalists
  • investeerders
  • business angels
  • universiteiten
  • onderzoekscentra

Als u wenst deel te nemen aan de 2019-editie van BIAT, kan u voor meer informatie contact opnemen met bruxelles@ice.it / Tel. +32 (0) 2 229.14.30

Selectie van de deelnemers

De selectie van de deelnemers zal worden uitgevoerd door ITA in samenwerking met haar partners in het evenement, op basis van hun profiel. Voor de geselecteerde gasten, is deze missie gratis en omvat, samen met de deelname aan het hoofdevenement:

  • vlucht van / naar Bari in economy class – heenvlucht op 10 april – terugvlucht op 13 april 2019
  • transfers van / naar de luchthaven van Bari
  • verblijf: check-in op 10 april – check-out op 13 april 2019.
12 maart 2019