U bent hier

Beurs Healthcare Moskou

De Healthcare Week verenigde traditioneel grote internationale tentoonstellingen zoals Healthcare (Zdravookhraneniye) 2019, Healthy Lifestyle 2019 en 'MedTravelExpo 2019. Medical Clinics. Gezondheid en kuuroorden'.
Dit evenement verwelkomde meer dan 1000 exposanten uit 37 landen om alle soorten geavanceerde medische apparatuur en producten te demonstreren. Nationale paviljoens worden georganiseerd door China, Tsjechië, Finland, Duitsland, Hongarije, Zuid-Korea, Maleisië en Spanje. De Health Care Week is de grootste reeks evenementen in Rusland met betrekking tot deze sector, het is niet alleen de tentoonstelling, de week heeft een uniek formaat, inclusief beurzen, onderhandelingen, vele professionele evenementen.

Huidige trend: de overheid besteedt speciale aandacht aan het waarborgen van gelijke kansen en rechten voor personen met een handicap door de relevante wetgeving te verbeteren en een geavanceerd systeem van uitgebreide thuiszorgdiensten te ontwikkelen. Tijdens deze week was er de 'Inclusion-Expo Rehabilitation, Accessible Environment. Assistive Technologies international forum. Het was voor het eerst dat het plaatsvond in frames van Russian Health Care 2019. De Forum-programma's omvatten ook paneldiscussies over een breed scala van kwesties in verband met de verbetering van het leven van mensen met een handicap.

In 2019 ging de belangrijkste aandacht naar de implementatie van het Health Care National Project, de modernisering van het primaire gezondheidszorgsysteem, het waarborgen van de toegankelijkheid en kwaliteit van medische zorg en de export van medische diensten en producten door Russische fabrikanten. 
Onder de tentoonstellingsscopes vielen: functionele diagnostiek, visualisatiediagnostiek, endoscopie, chirurgie, algemene ziekenhuisapparatuur, sterilisatie en desinfectie, wegwerpproducten, medische industrie, fysiotherapie en revalidatie, sport en fitness, esthetische geneeskunde en cosmetologie, alternatieve geneeskunde, preventieve geneeskunde, toename van de levensverwachting, medische hulpmiddelen voor thuisgebruik, farmaceutische producten en voedingssupplementen, ondersteunende technologieën,...

Maar als we het hebben over buitenlandse betrokkenheid bij federale budgetprojecten die zeer aantrekkelijk zijn vanwege enorme budgetinvesteringen, betekent dit automatisch dat het bedrijf op verplichte basis aan aanbestedingen moet deelnemen en zich moet houden aan de bepalingen van de bekende 'FZ 223' of federale wet van 'nr. 223-FZ - Over aankopen van goederen, werken, diensten door afzonderlijke soorten juridische entiteiten', gedateerd 18 juli 2011 met andere woorden, als een buitenlandse onderneming geen officiële vertegenwoordiging of gelokaliseerde productie heeft op het grondgebied van de Russische Federatie, maakt het praktisch geen kans om deze aanbesteding te winnen, vooral als er Russische analogen zijn.

9 december 2019