U bent hier

Beauty Greece 2019 - Athene

Van 13 tot 15 mei opende ‘Beauty Athene’ de deuren voor alle deelnemers die zich op professionele basis bezighouden met make-up, nagels, haarverzorging, spa, tattoos, diëtetiek, fysiotherapie enz. De indeling van de expo was zeer efficiënt; de beurshal was zodanig ingedeeld dat alle 180 exposanten ruim de plaats hadden om hun producten te tonen en demonstraties uit te voeren.

De bezoekers konden naast het verkrijgen van informatie ook genieten van allerlei activiteiten.

  • Zo waren er kappers en make-upartiesten aanwezig die modellen opmaakten tijdens de beurs.
  • Daarnaast konden de aanwezigen tegen betaling hun nagels laten doen, een gelaatsverzorging krijgen, …

De exposanten hadden hun best gedaan om hun stand zo kleurrijk en aantrekkelijk mogelijk te laten ogen. De sfeer was heel ontspannen en aangezien enkel professionelen toegelaten werden, werd er enorm veel interesse getoond in elke deelnemend bedrijf.

Achteraan de beurshal was een conferentieruimte waar demonstraties en live toepassingen van verschillende nieuwe technieken, therapieën en trends uit de schoonheidswereld plaatsvonden. De aanwezigen kregen onder meer ook uitleg over de nieuwste ontwikkelingen die plaatsvinden in de sector. Voor deze conferenties kwamen zowel Griekse als internationale professionele sprekers naar de beurs zodat verschillende nieuwe ideeën aan bod kwamen.

29 mei 2019