U bent hier

AUTOMOTIVE HUNGARY 2019 - huidige trends van de Hongaarse automobielindustrie

Tijdens het driedaagse evenement toonden 200 exposanten uit 15 landen hun producten en innovaties op een bruto oppervlakte van 20.000 vierkante meter.

Naast de vier Hongaarse autofabrikanten - Audi, Mercedes, Opel en Suzuki - de collectieve stands van tal van predominante bedrijven, TIER1, TIER2 en TIER 3 leveranciers, verwelkomden ook industriegerelateerde dienstverleners, overheidsorganisaties en brancheorganisaties de bezoekers.

Professionele conferenties georganiseerd tijdens de tentoonstelling waren gericht op smart factory, planning en implementatie van digitaliseringsontwikkelingen, integratie van Industry 4.0 in bedrijfssystemen en kennisoverdracht. Onder de professionele bijeenkomsten waren de volgende belangrijke strijdpunten: 1) de 'Innovation – the driving force behind the automotive industry' conferentie georganiseerd door het Ministerie van Innovatie en Technologie, 2) 'Industry 4.0' georganiseerd door Portfolio en Association of the Hungarian Automotive Industry (MAGE), 3) 'E-Mobility in a Different Way 4' conferentie, georganiseerd door de Beroepsvereniging van Ingenieurs in Boedapest en Pest County, en 4) het Volvo Forum voor Leveranciers.

De MAGE – op het HIPA B2B Forum voor Leveranciers - dat al jaren een van de populairste programma's van de beurs is – werden voor het eerst dit jaar door kopers van internationale en Hongaarse voertuigfabrikanten en grote systeemintegrators 274 succesvolle zakelijke onderhandelingen gevoerd met vertegenwoordigers van meer dan 60 potentiële leveranciersbedrijven.

Waarom deelnemen aan AUTOMOTIVE HUNGARY?

  • De verschillende tentoonstellingen brengen 10.000 professionals uit de CEE-regio samen.
  • De vakbeurs kan genieten van een breed kwalitatief aanbod en steun vanuit de overheid en een rijk professioneel programma.
  • Op de meest toonaangevende vakbeurs in de regio kunt u de huidige trends observeren en de marktspelers inventariseren.
  • Deskundigen in de sector komen vaak met de intentie om te kopen, te investeren en open te staan voor zakelijke en partnerschapsmogelijkheden.
  • Het voordeel van het bezoek is dat bestanddelen, middelen en systemen kunnen worden gepresenteerd tijdens het gebruik.

Het aantal en de samenstelling van bezoekers en exposanten zal in de follow-up gepubliceerd worden in december. Neem voor meer informatie contact op met de organisator, Hungexpo Zrt.: automotivexpo@hungexpo.hu en/of bezoek de website van het evenement: www.automotivexpo.hu/.

Een samenvatting van de huidige situatie van de Hongaarse auto-industrie is bijgevoegd.

28 oktober 2019

Bijkomende informatie