U bent hier

Automechanika 2021 - Moskou

Van 23 tot 26 augustus vond de 25ste editie van MIMS Automechanika plaats in Moskou. In 2021 kon de beurs opnieuw fysiek georganiseerd worden. MIMS Automechanika is hét Russische event voor auto-onderdelen, componenten en accessoires. De beurs werd bezocht door meer dan 16.000 bezoekers uit het hele land. Rekening houdend met de nog steeds geldende coronasituatie was dit een bevredigend resultaat, hoewel de beurs in 2019 nog 28.000 bezoekers wist aan te trekken. 

Onder de deelnemers vinden we bekende namen als Ajusa, Azard, Autolong, Аmtel, AVS, ACPS Automotive, BG Siberia, Brembo, BSG, Carville, General Motors, GroupAutoRussia, JP Group, KANN-Group, Kraft, Rival/Michelin, TecAlliance, TMY, Tubor en Zekkert. Polen en Turkije waren aanwezig met landenpaviljoenen en ook bedrijven uit Italië, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten en Iran vonden opnieuw de weg naar het Crocus Expocenter.

Op deze editie werd in het businessprogramma speciale aandacht geschonken aan diensten voor de sector. Nieuw op de beurs was de sectie IT & Digital, waarmee het steeds grotere belang van vernieuwende technologie extra voor het voetlicht gebracht werd. 

Een bezoek of deelname kan interessant zijn voor bedrijven die de Russische markt en/of de markten van het GOS (Gemenebest van Onafhankelijke Staten) willen verkennen of bewerken. Bovenop de beurs bieden de organisatoren steeds verschillende seminaries aan over uiteenlopende thema's die verband houden met de markt zoals regelgeving, distributiekanalen of belastingskwesties.

2 september 2021