U bent hier

AQUIBAT 2016 Bordeaux - vakbeurs voor bouwsector

De meeste exposanten vinden deze beurs een interessant alternatief voor de internationale vakbeurs BATIMAT te Parijs. Qua aantal bezoekers en exposanten zijn de regionale beurzen uiteraard niet te vergelijken met Batimat maar het regionale aspect geeft de mogelijkheid om meer concrete B2b te organiseren met bestaande klanten en verdelers waarvan vele niet bereid zijn een verplaatsing te doen naar Parijs. De regionale vakbeurzen zijn ook een ideale gelegenheid om contacten te leggen met nieuwe potentiële regionale verdelers. We noteerden 6 Vlaamse exposanten die kloegen over een eerder ontgoochelende opkomst van het aantal bezoekers. Al bij al waren zij wel tevreden over de kwaliteit van de gelegde contacten. De meeste bedrijven zullen ook deelnemen aan een volgende editie.   

Aantal exposanten: 350 - Aantal bezoekers: +/- 12.000

Profiel van de bezoekers: bouwpromotoren, bouwheren, architecten, professionelen uit de bouwsector, lokale overheden, …

Deze vakbeurs kan interessant zijn voor Vlaamse fabrikanten/verdelers die regionale resellers zoeken en/of voor het onderhouden van contacten met bestaande lokale klanten en verdelers. Bekijk hier de Exposantenlijst 2016 .

Volgende editie: maart 2018.

Alle exposanten zijn het erover eens: Qua regionale bouwbeurs wordt ARTIBAT in Rennes (Bretagne) als de meeste belangrijk opgegeven. Artibat kan rekenen op 1.000 exposanten en 40.000 bezoekers.

22 maart 2016