U bent hier

Antwerp-ITCCO door Verenigde Naties erkend als volwaardig CIFAL-opleidingscentrum

Afgelopen dinsdag 25 augustus maakte Antwerp-ITCCO in het Antwerpse stadhuis aan haar partners - waaronder FIT - en netwerk bekend dat ze door UNITAR, het in Genève gevestigd trainings- en onderzoeksinstituut van de Verenigde Naties, officieel erkend wordt als ‘CIFAL’, een volwaardig opleidingscentrum verbonden met de VN. 

Vanaf eind oktober wordt ‘CIFAL Flanders’ de nieuwe naam van Antwerp-ITCCO. CIFAL Flanders, met zetel op Den Bell in Antwerpen, maakt vanaf nu formeel deel uit van het internationaal netwerk van 14 CIFAL trainingscentra van UNITAR


Succesvolle CIFAL Flanders Pre-Launch in Antwerps Stadhuis  

De Leyszaal van het Antwerpse Stadhuis liep -met meer dan 60 aanwezigen- helemaal vol voor een feestelijke zitting die werd geopend door Claude Marinower, Antwerps schepen voor onderwijs, en Ari Epstein, voorzitter Antwerp-ITCCO. 

Onder luid applaus werd het nieuwe CIFAL Flanders logo onthuld. Peter Wollaert, General Manager Antwerp-ITCCO, presenteerde de missie en visie van CIFAL Flanders.  John Heller, CEO Argenta, sloot de Pre-Launch af met een oproep aan het bedrijfsleven om duurzaamheid in de samenleving te versterken. 

Voor programmaboekje en foto’s van de Pre-Launch, surf naar www.antwerp-itcco.org/cifal-flanders-pre-launch/

De nieuwe website van CIFAL Flanders gaat online op 24 oktober, naar aanleiding van de 70ste verjaardag van de Verenigde Naties. 

Begin 2016 wordt CIFAL Flanders officieel gelanceerd in Antwerpen, tijdens een plechtigheid waarop Nikhil Seth, de toekomstige Executive Director UNITAR, wordt verwacht.


Perscontact

Peter Wollaert
Phone: +32 3 338 67 20 | Mobile: +32 475 96 47 21
E-mail: peter.wollaert@unitar.org

3 september 2015