U bent hier

Amper 2022 - Brno

570 bedrijven uit 27 landen namen deel aan de alweer 28ste editie van de beurs. 

Amper is niet enkel een beurs maar tegelijkertijd ook een netwerkevent en een vakforum dat zich richt tot professionals uit de sector. De doelgroep van de beurs is dan ook zeer breed: van technici, architecten via ontwerpers en projectontwikkelaars tot aankopers en bedrijfsleiders.

Amper gaat er prat op de nieuwste trends in de elektrische en energie-industrie, telecom en automatisering en digitalisering voor te stellen. Op Amper vindt u talloze nieuwe en moderne technologieën voor smart cities, elektromobiliteit, slimme huizen en vele andere hot topics op het gebied van veiligheid en verlichting.

Elke dag was er een begeleidend programma. Het vermelden hier waard is Computer Stage, dit discussieprogramma bood bezoekers presentaties van deskundigen en paneldiscussies over de nieuwste trends op het gebied van informatietechnologie, 3D-printen en telecommunicatie.

Verder omvatte de beurs onder meer een professionele conferentie 'Effectieve elektromobiliteit in smart cities' en deze keer ook 'Cyberveiligheid in de industrie'.

In de hal P was een gedeelte Amper Start-up waar startende bedrijven hun innovatieve projecten konden voorstellen, hun businessmodel uiteenzetten en mogelijk nieuwe investeerders bereiken. Een ideale plek om een succesvolle stap op de Tsjechische markt te zetten.

Indien u actief bent in de door de beurs behandelde sectoren is een bezoek zeker de moeite waard om contacten te leggen met producenten maar ook met groothandelaars en verdelers.

Een volgende editie staat gepland van 21 tot 23 maart 2023.

29 mei 2022