U bent hier

AMPER 2019

AMPER staat voor de grootste B2B-beurs met focus op elektrotechniek, energie, automatisering, communicatie en veiligheidstechnologieën in Tsjechië. De beurs vond plaats van 19 tot 22 maart in Brno. De bezoekers werden getrakteerd op een breed scala aan innovaties in de volgende sectoren: Industrie 4.0, IoT, smart grids en smart city. Er namen meer dan 600 exposanten uit zowel binnenland als buitenland deel aan dit evenement.

De AMPER-beurs is sinds lange tijd de ideale ruimte voor het aangaan van nieuwe zakelijke relaties, het versterken van het imago van het merk en het versterken van de concurrentiepositie van het bedrijf. Een onmisbaar onderdeel van de beurs is een geavanceerd begeleidend programma bestaande uit expertconferenties, seminaries, trainingen en workshops over actuele onderwerpen. In het kader van Amper Motion kon men de grootste elektromobiliteit in het land zien en de rij-eigenschappen van de voertuigen van verschillende merken testen.

Als Vlaamse exposant kan de beurs interessant zijn om zichzelf te introduceren op de markt. Ook ervaren exporteurs kunnen van de beurs gebruik maken om hun interesse voor de Tsjechische markt te herbevestigen of om een nieuw product te promoten.

17 april 2019