U bent hier

AMPER 2018 - Brno

AMPER BRNO staat bekend als een prestigieuze beurs met een traditie, een hoog aantal tevreden bezoekers en de deelname van wereldberoemde bedrijven. Het is de belangrijkste beurs voor elektrotechnica, automation, verlichting, communicatie en veiligheidstechnologieën in Tsjechië. Het commerciële belang strekt zich uit over Midden- en Oost-Europa.

De AMPER-beurs is sinds lange tijd de ideale ruimte voor het aangaan van nieuwe zakelijke relaties, het versterken van het imago van het merk en het versterken van de concurrentiepositie van het bedrijf. Een onmisbaar onderdeel van de beurs is een geavanceerd begeleidend programma bestaande uit expertconferenties, seminaries, trainingen en workshops over actuele onderwerpen.

De beurs was opgedeeld in verschillende sectoren gaande van Electroenergetics (power generation, transfer en distributie) tot Optonika (optische en photonische technologieën). Andere onderdelen waren conductors and cables; electric installation technologies and smart electric installations; Lighting devices and systems; electro-thermal technology; drives and power electronics, power systems, electro-mobility; electronic components and modules; measuring and testing devices; automation, control and regulation; security technologies and systems; information, communication and navigation technologies; en Tools, accessories and equipment.

Voor gespecialiseerde bedrijven is deze beurs interessant als bezoeker uit Vlaanderen, o.a. om te kijken welke bedrijven zich met welke producten op de Tsjechische markt profileren. Als Vlaamse exposant kan de beurs interessant zijn om zichzelf te introduceren op de markt. Ook ervaren exporteurs kunnen van de beurs gebruik maken om hun interesse voor de Tsjechische markt te herbevestigen, of om een nieuw product te promoten. Deelname kan in eigen naam of via een lokale partner.

30 april 2018