U bent hier

Agromashexpo - Boedapest

In 2019 woonden 48.000 bezoekers uit 62 landen de vierdaagse tentoonstelling bij. Het aantal exposerende bedrijven neemt elk jaar toe. Naast de machines die op de beurs worden tentoongesteld, is er een groeiende variëteit aan landbouwchemicaliën en een reeks technologie- en digitaliseringsoplossingen. Het doel van de machine-exposanten is niet alleen de verkoop van machines, maar ook de verkoop van gerelateerde diensten (bijv. raadgeving). De meeste grote internationale bedrijven (bijv. Claas, John Deere, Massey Ferguson, enz.) zijn op het evenement vertegenwoordigd, voornamelijk via hun Hongaarse distributeurs. Naast merken nemen verschillende landen deel als exposanten. Omdat dit de belangrijkste vakbeurs in de regio is, worden er een aanzienlijk aantal zakelijke transacties uitgevoerd tijdens de expositie. De professionaliteit van de tentoonstelling wordt versterkt door conferenties en workshops die ter plekke worden georganiseerd. Daarnaast wordt ook een productwedstrijd georganiseerd, waar u de nationale en internationale prijs voor productontwikkeling kunt behalen in de categorieën van mechanisatie, input, logistiek.

De afgelopen jaren is de beurs de huidige locatie van Hungexpo ontgroeid en is de capaciteit om nieuwe exposanten te hebben uiterst beperkt, terwijl er van jaar tot jaar groeiende belangstelling is van de kant van de exposanten om deel te nemen aan de beurs. In 2019 was er helaas geen enkel Vlaams bedrijf op de beurs aanwezig. De organisatoren van de beurs staan open voor deelname van Vlaamse exposanten en zijn bereid om mee te werken aan het organiseren van hun deelname. In het geval van belangstelling is het echter raadzaam om de organisatoren zo snel mogelijk te contacteren, uiterlijk in mei, vóór de aankondiging van de tentoonstellings- en beursruimten.

Wilt u met uw bedrijf op de volgende beurs de Vlaamse markt voor landbouwmachines vertegenwoordigen? Het FIT-kantoor in Boedapest verbindt u graag met de organisator van de beurs en helpt uw deelname als exposant voor te bereiden.

15 maart 2019