U bent hier

AgriVest: het jaarlijkse evenement voor landbouwinnovatie in Israël

Save the date: AgriVest heeft plaats op 8 november 2022 in Israël en is de plek om online én fysiek te netwerken met Israëlische bedrijven, investeerders en start-ups die actief zijn in de landbouwsector.

De geschiedenis van Israël in de landbouw is opmerkelijk en heeft zich ontwikkeld tot een ecosysteem van technologisch geavanceerde agritech-start-ups die gebruikmaken van robots, kunstmatige intelligentie en om de landbouw kosteneffectiever te maken. Met bedrijven als AgroScout, Afimilk Ltd en CropX Technologies LTD, is Israël de juiste plaats om meer te leren over het commercialiseren van baanbrekende technologieën.

AgriVest is bedoeld voor die toonaangevende onderzoekers uit de academische wereld die willen leren over commercialisering van technologie en voor overheidsfunctionarissen die geïnteresseerd zijn in het vormgeven van landbouwbeleid. Daarnaast is het event interessant voor investeerders en bedrijven in de landbouw, vooral op het gebied van nieuwe landbouwsystemen, alternatieve eiwitten en foodtech, gewasbescherming, aquacultuur, veeteelt en pluimvee, irrigatie, smart farming, duurzaamheid en binnenlandbouw.

24 augustus 2022