U bent hier

50ste jubileum voor IBC2017 in Amsterdam

Al vijftig jaar lang is IBC ‘s werelds belangrijkste evenement voor mediatechnologie.

IBC2017, de grootste beurs voor technologie, entertainment en media, vierde dit jaar haar 50ste jubileum in de RAI Amsterdam. Alle hallen waren gevuld. Met zijn 57.669 bezoekers en meer dan 1700 deelnemers was de Internationale Broadcasting Convention (IBC) dan ook zonder twijfel een groot succes.

De beurs zag er indrukwekkend uit met eyecatchers, nieuwe technologieën en bedrijven die van presenteren weten en hun boodschap en product gelikt kunnen uitdragen. Zoals jaarlijks waren er veel internationale bedrijven aanwezig, waaronder ook dit jaar wereldmerken als Google, IBM en Facebook. Door de opkomst van deze grote spelers zal de focus de komende jaren vermoedelijk verschuiven van hardware oplossingen naar softwaretoepassingen. Soms is het moeilijk te weten wat wel trendy of vernieuwend is. Desalniettemin is de beurs een must voor professionals uit de film- en televisie wereld.

Flanders Investment & Trade heeft er jaarlijks een groepsstand. Zoals bij elke beurs is dit een ideale gelegenheid om nieuwe klanten of leveranciers te vinden.

29 september 2017