U bent hier

2 virtuele meetings over het opzetten van zakenrelaties in Ivoorkust en West-Afrika

Op dinsdag 19 oktober vinden twee virtuele meetings plaats georganiseerd door de Ivoriaanse ambassade in Brussel. 

Van 09u30 tot 11u30 komt u alles te weten over de (tussentijdse) implementatie van de economische partnerschapsovereenkomst tussen Ivoorkust en de Europese Unie. De uiteenzetting over deze overeenkomst geeft u de gelegenheid om inzicht te krijgen in de uitvoering van de 1ste en 2de fase van de tariefafbraak en tegelijkertijd zullen de procedures, de juridische en operationele mechanismen worden toegelicht.

De tweede meeting vindt plaats tussen 11u45 en 13u45 en heeft betrekking op het West-Afrika - EU Business Forum met als hoofdthema "De transformatie van de West-Afrikaanse economieën door een versterkt partnerschap tussen de Europese en West-Afrikaanse private sectoren".
Er zal worden nagegaan welke de voorwaarden zijn om de zakelijke partnerschappen tussen de West-Afrikaanse en Europese private sectoren te versterken, met het oog op de ontwikkeling van lokale waardeketens met een groot potentieel voor economische transformatie. 

De links voor toegang aan deze online meetings kunt u rechtstreeks opvragen door een mail te sturen naar onderstaande contactpersoon bij de ambassade:
Dhr. Waoti S. TOURE, Commercieel adviseur
Ambassade van Ivoorkust in Brussel
T 02 661 34 56
GSM 0465 36 96 48
waoti.toure@ambacibnl.be

12 oktober 2021