U bent hier

Marktstudie ‘Oil & Gas Report Angola 2021’

In deze studie krijgt u niet alleen een globaal overzicht van de olie- en gaswinning, maar wordt er ook dieper ingegaan op de regelgeving en de structuur van de sector.

Specifiek aan de oliewinning in Angola, is dat 75% van de olie  gewonnen wordt van offshorevelden. Sinds 2019 worden er ook regelmatig extra concessies geveild.
Wie in dit segment zaken wil doen, moet weten dat Sonangol, Angola’s nationale oliemaatschappij, de geprefereerde partner is.

Belangrijk voor wie wil investeren in of exporteren naar de Angolese olie- & gassector is kennis van de “Exploration and Production Developments – E&P”. In deze marktstudie krijgt u een uitgebreid overzicht hiervan.

Ten slotte worden de verschillende verordeningen opgelijst en toegelicht, krijgt u een korte SWOT-analyse en een opsomming van interessante websites met extra informatie.

6 september 2021

Interesse in meer?

Wil u, na het lezen van deze studie, de markt diepgaander verkennen?

Neem contact op met ons kantoor in Johannesburg

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kan u zelf kiezen over welke landen en sectoren u informatie wil ontvangen.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in