U bent hier

Marktstudie ‘Medtech in Frankrijk’

We bevinden ons in een context waarin veel aspecten uit het dagelijkse leven aan een snel tempo veranderen. Dit ligt lang niet alleen aan de coronacrisis waarin we ons sinds begin 2020 bevinden. In grote landen slaagt men er steeds moeilijker in om dezelfde publieke voorzieningen te bieden op het platteland als in de stad. Gezondheidszorg dendert in een snel tempo van een curatieve naar een preventieve aanpak. Consumenten geraken steeds meer gewoon aan alle diensten die hen het leven vergemakkelijken (die men “commodities” noemt).
 

Het is net in deze context dat Medtech goed gedijt. Meer dan ooit zal gezondheidszorg een individuele aanpak krijgen, met een aangepaste timing, gepersonaliseerde opvolging en met verschillende communicatietools. De consument wordt patiënt en omgekeerd en ook het leven van de gezondheidswerker wordt vereenvoudigd dankzij talloze tools die de opvolging van de patiënt ondersteunen en digitaliseren.

30 september 2020

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kan u zelf kiezen over welke landen en sectoren u informatie wil ontvangen.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in