U bent hier

Marktstudie ‘The market of medical devices in Spain’

De markt voor medische hulpmiddelen is de voorbije jaren snel gegroeid, in navolging van de technologische trends in de gezondheidssector die het welzijn van mensen willen verbeteren.

Deze studie analyseert de huidige situatie van de Spaanse markt voor medische hulpmiddelen, een brede sector die varieert van wegwerpproducten tot geavanceerde medische instrumenten. De studie schetst een beeld van de mogelijkheden die de Spaanse markt biedt aan potentiële buitenlandse exporteurs en besteedt aandacht aan de belangrijkste factoren en kansen voor bedrijven die op de Spaanse markt actief willen zijn. Verder onderzoekt ze de belangrijkste ontwikkelingen en trends in de branche, biedt ze een bijgewerkte en betrouwbare visie op de sector, analyseert ze de belangrijkste kenmerken ervan en legt de bestaande kansen bloot die kunnen verzilverd worden.

8 juni 2020

Interesse in meer?

Wil u, na het lezen van deze studie, de markt diepgaander verkennen?

Neem contact op met ons kantoor in Madrid

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kan u zelf kiezen over welke landen en sectoren u informatie wil ontvangen.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in