U bent hier

Marktstudie ‘Horticulture in the USA: Challenges and Opportunities’

De tuinbouwsector droeg in totaal 13,8 miljard dollar bij aan de Amerikaanse economie in 2019. De staten met de hoogste productiewaarde zijn Californië, Florida en Oregon. Om het tekort aan voedselproductie op te vangen, wordt er wereldwijd massaal geïnvesteerd in horticultuur. Deze trend is ook te zien doorheen de Verenigde Staten, specifiek in 'greenhouse horticulture' en alles wat te maken heeft met 'urban horticulture'.

Zoals voor elke deelsector van de landbouw, kunnen externe factoren een grote impact hebben en daarom worden subsidies gegeven door de Amerikaanse overheid om deze sector te beschermen. Samen met de complexe administratieve procedure brengt dit uitdagingen met zich mee. Deze marktstudie schetst de marktopportuniteiten in de VS en legt de administratieve procedure uit om zo de barrières voor de toetreding tot de markt te verlagen.

22 april 2021

Interesse in meer?

Wil u, na het lezen van deze studie, de markt diepgaander verkennen?

Neem contact op met ons kantoor in Atlanta

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kan u zelf kiezen over welke landen en sectoren u informatie wil ontvangen.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in