U bent hier

Marktstudie ‘Food & Beverage in Myanmar: discover a sector with potential’

De afgelopen jaren is de F&B-sector de grootste subsector met gemiddeld 15% van de totale consumentenbestedingen. Euromonitor meldt dat Myanmar één van de "20 markten van de toekomst" is die de meeste kansen bieden voor bedrijven in consumptiegoederen. Verpakt voedsel zal naar verwachting een van de grootste categorieën blijven, terwijl warme dranken en frisdranken naar verwachting de snelst groeiende categorieën zullen zijn.

Hoewel het basisvoedsel voor de Myanmarese bevolking rijst en curry is, zijn hun eetgewoonten de afgelopen jaren geleidelijk getransformeerd van traditioneel voedsel naar modern voedsel (buitenlandse fastfood en geïmporteerd voedsel) vanwege de invloed van de buurlanden en de westerse cultuur. De vraag naar premium eten en drinken is gestegen door de sterk groeiende toeristische sector en de daarbij horende horeca. 

Kom er alles over te weten in de hierbij gevoegde uitgebreide studie.

24 november 2020

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kan u zelf kiezen over welke landen en sectoren u informatie wil ontvangen.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in