U bent hier

Marktstudie ‘Food and Beverage Industry Report in Malaysia’

De Maleisische voedings- en drankenindustrie is een snelgroeiende markt en heeft met 22,12 miljard euro een belangrijke bijdrage aan het BNP in Maleisië. De sector kent een breed scala aan verwerkt voedingsmiddelen voor zowel de Aziatische als westerse smaak. Het is een sector van voornamelijk binnenlandse KMO’s aangevuld met de gekende buitenlandse en multinationals.

Deze marktstudie van ons FIT-kantoor in Maleisië biedt u een overzicht van de F&B markt in het land, de belangrijke binnenlandse en internationale spelers die aanwezig zijn, het potentieel en de uitdagingen (waaronder de Halal certificering), hoe de markt betreden, wetgeving, …

Indien u na het lezen van deze studie als Vlaamse ondernemer nog vragen heeft of een marktprospectie overweegt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons FIT-kantoor in Kuala Lumpur.

26 november 2020

Interesse in meer?

Wil u, na het lezen van deze studie, de markt diepgaander verkennen?

Neem contact op met ons kantoor in Kuala Lumpur

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kan u zelf kiezen over welke landen en sectoren u informatie wil ontvangen.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in