U bent hier

Marktstudie ‘E-commerce in Tsjechië’

Deze beknopte marktstudie begint met een algemene uitleg over wat e-commerce is, welke vormen van e-commerce er zijn en welke voor- en nadelen e-commerce heeft voor de consument.

De bedoeling van deze marktstudie is om niet enkel een overzicht van e-commerce in Tsjechië te geven maar ook een vergelijkend beeld met België te creëren. Zo ziet men verschillen en gelijkenissen in aantal en leeftijd van e-commerce gebruikers, voor welke artikelen wordt het geld het meest besteed, welke betaalmethoden worden er gebruikt, maar ook de verschillen in inkomsten van beide landen. Verder komen er verschillende handige tools aan bod die een bedrijf kunnen helpen om zijn producten beter af te stemmen op de consument en tenslotte gaan we dieper in op e-commerce in de detailhandel.

Deze studie kan als naslagwerk dienen voor de Vlaamse exporteurs die hun producten via e-shops willen verkopen maar ook voor de bedrijven die ‚smart solutions‘ aan de e-commerce bedrijven willen aanbieden.

27 augustus 2019

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kan u zelf kiezen over welke landen en sectoren u informatie wil ontvangen.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in