U bent hier

Marktstudie ‘E-commerce in Poland ’

De studie steekt van wal met een kort overzicht van de stand van zaken in de Poolse economie en spijkert daarna uw kennis over de belangrijkste e-commercetrends bij. 

Ook voor 2020 zat e-commerce in Polen in de lift, maar de pandemie heeft een ware revolutie teweeggebracht: zowel aan de aanbodzijde met de digitale supersprong die bedrijven moesten maken als aan de vraagzijde waar consumenten hun aankoopgedrag wijzigden en steeds veeleisender werden aangaande leverings- en betalingsmogelijkheden. De concurrentie is keihard en consumenten winnen (en behouden) is geen evidente klus.

Mode en consumentenelektronica waren al voor de gezondheidscrisis sterk vertegenwoordigd, maar sinds 2020 vindt men daarbovenop een groot aanbod aan binnenhuisdecoratie, tuinmateriaal, gezondheids- en schoonheidsproducten, juwelen en accessoires en voedingsproducten terug. De studie besteedt een apart hoofdstukje aan de online verkoop van voedings- en kruidenierswaren. 

We stellen ook de belangrijkste marktplaatsen aan u voor en staan stil bij de ontwikkelingen in de aan de sector gelieerde logistieke processen en dienstverlening. 

14 december 2021

Interesse in meer?

Wil u, na het lezen van deze studie, de markt diepgaander verkennen?

Neem contact op met ons kantoor in Poznan

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kan u zelf kiezen over welke landen en sectoren u informatie wil ontvangen.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in