U bent hier

Marktstudie ‘E-commerce in Hauts-de-France’

E-commerce wint al jaren aan populariteit en is niet meer weg te denken uit onze manier van consumeren. COVID-19 heeft die sterke groei nog in een stroomversnelling gebracht. Ook in Hauts-de-France – een historische pionier in verkoop op afstand – nam e-commerce een erg hoge vlucht tijdens de voorbije periode. Vandaag blijft deze regio bedrijven aantrekken die zich in deze sector willen ontwikkelen. Een van de meest opvallende nieuwkomers is Ankorstore. De regio beschikt over unieke troeven die we in de studie aankaarten.

We lichten in deze marktstudie graag de evolutie van de Franse markt voor e-commerce toe, welke spelers aanwezig zijn, wat consumenten verwachten en waarom Hauts-de-France de ideale locatie voor e-commerce is. Ook richten we ons op de twee meest voorkomende businesssegmenten in e-commerce: b2c en b2b. U vindt in deze marktstudie een eerste inzicht in enkele succesfactoren voor de e-commercemarkt in Hauts-de-France.

Mocht u nog met vragen zitten over e-commerce in Frankrijk, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Onze verschillende kantoren in Frankrijk staan voor u ter beschikking.

28 juni 2022

Interesse in meer?

Wil u, na het lezen van deze studie, de markt diepgaander verkennen?

Neem contact op met ons kantoor in Rijsel

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kan u zelf kiezen over welke landen en sectoren u informatie wil ontvangen.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in