U bent hier

Marktstudie ‘De meubelmarkt in Hongkong’

De meubelmarkt in Hongkong is aantrekkelijk voor Vlaamse producenten van zowel binnen- als buitenmeubilair. De verwachtingen van consumenten en ontwerpers in Hongkong zijn de afgelopen jaren sterk geëvolueerd naar producten die zich richten op design, duurzaamheid, kwaliteit, ruimtebesparing en multifunctionaliteit.

Veel huiseigenaars, vooral van luxehuizen, geven graag geld uit aan decoratie, meubilair en andere producten voor de inrichting van hun huis. De lokale meubelmarkt is er dankzij de bloeiende vastgoedmarkt goed op vooruitgegaan. De actieve vastgoedmarkt en de groei-economie op lange termijn zijn dan ook belangrijk voor de meubelverkoop. In Hongkong kunnen klanten verschillende buitenlandse merken vinden. High-end meubilair komt voornamelijk uit Europa terwijl de lage tot middel dure producten vooral van het Chinese vasteland of andere Aziatische landen komen.

Lees meer over de huidige meubelmarkt in Hongkong in de marktstudie die gemaakt werd door ons  FIT kantoor in Hongkong.

28 september 2020

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kan u zelf kiezen over welke landen en sectoren u informatie wil ontvangen.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in