U bent hier

Marktstudie ‘De luchtvaartindustrie in de Verenigde Staten’

De luchtvaartindustrie is een dynamische sector met veel groeipotentieel. Deze studie geeft u een algemeen overzicht van de luchtvaartindustrie in de Verenigde Staten.
Het passagiersverkeer zal de komende jaren blijven toenemen, met zo’n 4,9% per jaar. In de komende 20 jaar zullen ongeveer 7 miljard passagiers het vliegtuig nemen. Het vrachtverkeer zal met 4,7% per jaar toenemen. De huidige vloot zal dus niet voldoende zijn om het toenemende aantal passagiers te kunnen blijven vervoeren. Volgens Boeing Mediaroom (2015) zal er daarom behoefte zijn aan 38.050 nieuwe vliegtuigen in de komende 20 jaar, goed voor een totale waarde van maar liefst $ 5,6 biljoen. De commerciële vloot zal verdubbelen in de volgende twee decennia, van 21.600 vliegtuigen in 2014 tot 43.560 vliegtuigen in 2034.

De luchtvaartindustrie staat dus voor grote uitdagingen. Bedrijven actief in deze industrie zullen oplossingen moeten blijven vinden voor de vele veranderingen eigen aan de luchtvaart.

18 november 2016

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kan u zelf kiezen over welke landen en sectoren u informatie wil ontvangen.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in