U bent hier

Marktstudie ‘De bouwsector in Spanje ’

Deze studie gaat dieper in op enkele actuele trends en belangrijke hedendaagse onderdelen van de Spaanse bouwsector om een hulp- en informatiebron aan te bieden aan Vlaamse bedrijven die hun handelsactiviteiten wensen te ontwikkelen of uit te breiden naar de Spaanse bouwmarkt. 

De Spaanse bouwsector is bezig met het herstel na de pandemie. De groeivooruitzichten zien er positief uit. Zo wordt er dit jaar een groei van 6% verwacht. Deze studie begint met een korte SWOT-analyse, beschrijft daarna verschillende onderdelen van de bouwsector en benadrukt het belang van de digitalisatie en industrialisatie. Bovendien, stelt het de kansen en uitdagingen voor de Vlaamse bedrijven voor rond de bouwmaterialen, de ouderenhuisvestigingsmarkt, de studentenhuisvestiging en de markt van de woningbouw.

Dit document geeft ook een overzicht van de belangrijkste vakbeurzen en vakverenigingen, samen met nuttige contactgegevens en praktische informatie. 

22 juni 2022

Interesse in meer?

Wil u, na het lezen van deze studie, de markt diepgaander verkennen?

Neem contact op met ons kantoor in Madrid

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kan u zelf kiezen over welke landen en sectoren u informatie wil ontvangen.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in