U bent hier

Marktstudie ‘De biermarkt in Canada’

Hoewel de Canadese markt niet de gemakkelijkste is om alcoholische dranken naar uit te voeren, is deze markt zeker niet volledig afgesloten. Als u de juiste kanalen volgt, veel geduld oefent en een goede commerciële en vertrouwensrelatie kan opbouwen met een lokale agent, kunnen mooie verkoopcijfers worden gerealiseerd. De invoerstatistieken van de afgelopen jaren bewijzen dit. Vooral speciaalbieren worden populairder en de Belgische bieren zijn goed vertegenwoordigd in het aanbod. Bovendien geniet het Belgische bier én onze knowhow een goede naam en faam in Canada.

Deze studie beschrijft onder meer: het wettelijke kader waarbinnen bier gecommercialiseerd wordt in Canada. Daarnaast worden de handelsbalansen, consumptietrends en marktevolutie van de laatste jaren besproken. Ten slotte worden ook de belangrijke federaties opgelijst.

6 februari 2019

Interesse in meer?

Wil u, na het lezen van deze studie, de markt diepgaander verkennen?

Neem contact op met ons kantoor in Montreal

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kan u zelf kiezen over welke landen en sectoren u informatie wil ontvangen.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in