U bent hier

Exporteren naar Zwitserland

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Zwitserland

Blijf op de hoogte over alles in Zwitserland

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Ontmoet onze vertegenwoordiger uit Zwitserland en bespreek - gratis - uw exportplannen. Onze landenexpert van Israël komt samen met onze vertegenwoordigers uit Oostenrijk en Slovenië (en Bosnië-Herzegovina ). U kan ook met hen afspraken aanvragen.
Doelsector
Alle sectoren
Doelmarkt
Zwitserland
Wanneer
Van woensdag 27 maart 2019 tot woensdag 3 april 2019
Waar
België
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met Unizo Vlaanderen en VOKA.
Vitafoods is de belangsrijkste beurs wereldwijd die zich toespitst op gezonde en functionele voeding, waaronder zowel voedingsingrediënten en -supplementen, nutriënten als para-pharmaceutica vallen. De cijfers liegen er niet om: in 2017 namen maar liefst 1100 exposanten deel en het bezoekersaantal oversteeg de kaap van 21000. Van 07 tem 09/05/2019 neemt FIT voor de eerste maal deel aan Vitafoods in Genève, met de combinatie van een groepsstand en een product sample booth. Voor de groepsstand kan in eerste instantie ingeschreven worden voor maximum 9m². KMO-prijs voor een rijstand bedraagt €500/m², €1800 voor de PSB. Voor meer info kan u terecht bij Kurt Vleminckx ( kurt.vleminckx@fitagency.be , tel 02 504 88 03).

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Gezondheid en farma, en voeding en dranken
Doelmarkt
Zwitserland
Wanneer
Van dinsdag 7 mei 2019 tot donderdag 9 mei 2019
Waar
Genève, Zwitserland
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

De Zwitserse meubel- en textielsector heeft zich net als andere westerse landen, ook sterk moeten aanpassen aan snelle en diepgaande ontwikkelingen. Hoe de sector er vandaag uitziet, ontdekt u in de studie van ons kantoor in Zürich.

Nieuws

In een rij van zeven steden in drie Duitstalige landen heeft de Blickfang-beurs in Zürich zich sedert meerdere jaren een vaste plaats weten te veroveren als trefpunt voor design van mode, accessoires en juwelen. Andere Blickfang-beurzen, zoals Blickfang-Köln, richten zich dan weer meer om meubeldesign

De Blickfang-beurzen onderscheiden zich van soortgelijke beurzen doordat de tentoongestelde producten op een shopping-platform kunnen worden aangeboden, meestal door de ontwerpers zelf.