U bent hier

Exporteren naar Zwitserland

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Zwitserland

Blijf op de hoogte over alles in Zwitserland

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Vitafoods is de belangsrijkste beurs wereldwijd die zich toespitst op gezonde en functionele voeding, waaronder zowel voedingsingrediënten en -supplementen, nutriënten als para-pharmaceutica vallen. De cijfers liegen er niet om: in 2017 namen maar liefst 1100 exposanten deel en het bezoekersaantal oversteeg de kaap van 21000. Van 07 tem 09/05/2019 neemt FIT voor de eerste maal deel aan Vitafoods in Genève, met de combinatie van een groepsstand en een product sample booth. Voor de groepsstand kan in eerste instantie ingeschreven worden voor maximum 9m². KMO-prijs voor een rijstand bedraagt €500/m², €1800 voor de PSB. Voor meer info kan u terecht bij Kurt Vleminckx ( kurt.vleminckx@fitagency.be , tel 02 504 88 03).

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Gezondheid en farma, en voeding en dranken
Doelmarkt
Zwitserland
Wanneer
Van dinsdag 7 mei 2019 tot donderdag 9 mei 2019
Waar
Genève, Zwitserland
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Hoe ziet de retailsector voor voeding er in Zwitserland uit? Wie zijn de belangrijkste spelers? Hebben Vlaamse bedrijven nog kansen op de Zwitserse markt?
Lees het in de studie van ons kantoor in Zürich.

Nieuws

De Baumag beurs presenteert zich als een gespecialiseerd platform voor bouwmachines en -werktuigen. Niettegenstaande het hier om een klassieke sector gaat, speelt de beurs volop in nieuwe tendenzen, waaronder digitalisering. Dit legt de beurs geen windeieren, want al meerdere edities op rij, is ze telkens volgeboekt.

In een rij van zeven steden in drie Duitstalige landen heeft de Blickfang-beurs in Zürich zich sedert meerdere jaren een vaste plaats weten te veroveren als trefpunt voor design van mode, accessoires en juwelen. Andere Blickfang-beurzen, zoals Blickfang-Köln, richten zich dan weer meer op meubeldesign.

De Blickfang-beurzen onderscheiden zich van soortgelijke beurzen doordat de tentoongestelde producten op een shopping-platform kunnen worden aangeboden, meestal door de ontwerpers zelf.