U bent hier

Exporteren naar Zweden

CORONAVIRUS

UPDATE 09/12/2020

Ook Zweden werd getroffen door het coronavirus COVID-19. Daarom zijn preventieve maatregelen van de Zweedse overheid getroffen om de verspreiding tegen te gaan. Deze maatregelen kunnen een impact hebben op economische activiteiten en op zakenreizen naar Zweden.

Vanaf 14 december gelden er strengere nationale regels en nieuwe algemene richtlijnen over ieders verantwoordelijkheid om COVID-19 te voorkomen. Tegelijkertijd worden de lokale algemene adviezen die in de regio's gelden, ingetrokken. Iedereen in de samenleving heeft de plicht om maatregelen te nemen om de verspreiding van de infectie te voorkomen. Meer info op de website van het Health Authority of Sweden.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.

Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Zweden

Blijf op de hoogte over alles in Zweden

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

Het ethos in de Scandinavische schoonheidsroutines is eenvoud, bruikbaarheid en functie. Het minimaliseren van schoonheidsroutines en andere aspecten van het leven, rekening houdend met duurzaamheid en de ecologische voetafdruk, is iets wat steeds meer consumenten willen doen, en de Scandinavische filosofie ondersteunt dat.

Wie de Zweedse modemarkt wil betreden, doet er goed aan zich op voorhand te verdiepen in de talloze Zweedse modemerken. Zo komt u te weten waar Zweedse aankopers naar op zoek zijn. De Zweedse merken zijn terug te vinden in bijna 40 landen, soms in beperkte volumes. Deze studie helpt u alvast op weg. 

Nieuws