U bent hier

Exporteren naar Zweden

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Zweden

Blijf op de hoogte over alles in Zweden

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Offshore Northern Seas (ONS) in het Noorse Stavanger is hét flagship event voor de energiesector in Noord-Europa, waaraan meer dan 100 landen deelnemen en waar meer dan 65.000 bezoekers verwacht worden. ONS is het referentiepunt voor het globale vraagstuk rond hernieuwbare energie, met bijzondere focus op offshore toepassingen. Vlaamse bedrijven die het event bezoeken, kunnen gebruik maken van het Meeting Point van FIT op de beurs, en deelnemen aan een programma met ecosysteem-tour, b2bs met relevante partners en een netwerkreceptie. De deelname van Flanders Investment & Trade aan ONS wordt ondersteund door De Blauwe Cluster.
Doelsector
Energie
Doelmarkt
Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Noorwegen, Zweden...
Wanneer
Van maandag 26 augustus 2024 tot donderdag 29 augustus 2024
Waar
Stavanger, Noorwegen
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Zweden heeft een van de grootste populaties paarden in Europa. De paardensport is dan ook een van de meest beoefende en populaire sporten in Zweden. Wilt u meer weten over het belang van deze sector in Zweden? Raadpleeg dan de studie van ons kantoor in Stockholm.

De Zweedse gamingindustrie is een heel dynamische en snelgroeiende sector. Momenteel zijn er bijna 800 bedrijven actief. Per hoofd van de bevolking is Zweden één van de grootste producenten ter wereld van videogames. Benieuwd naar meer? Lees dan zeker de studie.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Regelmatig publiceert Swedbank studies over de economische vooruitzichten voor de Baltische Staten en de Noord-Europese landen. Eerst schetst men een algemeen beeld van hoe de belangrijkste wereldeconomieën ervoor staan, en daarna komen Zweden, de andere Scandinavische landen en de Baltische Staten aan bod.