U bent hier

Exporteren naar Zweden

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is A

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Zweden

Blijf op de hoogte over alles in Zweden

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Marktstudies

De Zweedse horecamarkt verschuift almaar meer naar het premiumsegment. Nieuwe diensten worden geïntroduceerd en er wordt meer en meer belang gehecht aan de kwaliteit en herkomst van producten. Deze transformatie van de markt is een gevolg van de goed presterende economie. Bijgevoegde paper geeft een kort overzicht van de markt, de transformatie ervan en enkele nuttige contactpersonen om producten in deze sector te exporteren naar Zweden.

Koffie is in Zweden erg populair, onder meer door de wereldberoemde 'fika'. Dankzij deze mooie traditie is er in bijna elke straat wel een koffiebar te vinden. Deze studie geeft een introductie tot de verschillende types koffie die de Zweden verkiezen en hoe de markt het best betreden kan worden.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

De Zweedse 'Scandic Hotels Group' heeft een overeenkomst getekend om de hotelbedrijven van Restel in Finland over te nemen. Door de overname zal Scandic zijn positie versterken als het toonaangevende hotelbedrijf in de Scandinavische landen en zal de groep het grootste hotelbedrijf in Finland worden.