U bent hier

Marktstudies

De Food and Beverage Market Entry Handbook: South Korea is een naslagwerk gepubliceerd door de Europese Unie, en is bedoeld voor producenten van agro. voeding en dranken die plannen om, of bezig zijn met het betreden van de Zuid-Koreaanse markt. Dit uitgebreide handboek biedt u een stapsgewijze handleiding voor het betreden van markt in Zuid-Korea.

E-commerce is een snel groeiende sector in Zuid-Korea. Deze marktstudie beschrijft van waaruit de E-commerce zijn opkomst maakt in Zuid-Korea en de invloed hiervan op de traditionele markt.

Deze studie geeft u een inzicht in de bierconsumptie van Korea. Ze bekijkt onder andere de handelsstatistieken en de voorkeuren van de Koreaanse consumenten. Daarnaast belicht ze ook de belangrijkste Koreaanse brouwerijen en de aanwezigheid van internationale bieren. Verder komen ook enkele voorwaarden voor export, etikettering en dergelijke aan bod.

De Koreaanse mode-industrie is aan een opmars bezig om één van de belangrijkste afzetmarkten voor modeproducten te worden. De studie geeft een overzicht van wat er zich op dit moment afspeelt op deze veel belovende markt.

Zuid-Korea heeft ambitieuze plannen om tegen 2020 haar gezondheidszorg en medische sector te verbeteren en zo een mondiale topper te worden. Door de vergrijzing en vraag naar meer kwalitatieve medische zorgen, groeit de gezondheidszorg in Korea. Ontdek in deze studie de opportuniteiten voor Vlaamse bedrijven en krijg tips voor een kansvolle marktbenadering.