U bent hier

Nieuws

Gedurende een tijd werd het Afrikaanse continent gespaard door de coronaviruspandemie, maar sinds kort ondervindt het op haar beurt de gevolgen van de verspreiding van Covid-19. Het aantal besmettingen en maatregelen om het virus tegen te gaan nemen dan ook dagelijks toe in Afrika. Heel wat landen in deze regio kennen bovendien een matige tot slechte gezondheidsinfrastructuur, waardoor een grote uitbraak catastrofale gevolgen kan hebben.

Deze gids van het 'Ministry of Mines and Mining Development', gepubliceerd in januari 2018, omvat een overzicht van de minerale rijkdom in Zimbabwe en beschrijft de procedures en regelgeving voor buitenlandse investeerders die in deze grote potentiële markt willen investeren.

De overheid van Zimbabwe ontwikkelde een actieplan om de economische activiteiten van het land te ontwikkelen. Belangrijke sectoren zijn mijnbouw, productie, landbouw, toerisme, infrastructuur en het bouwen van dammen. Lees hier meer over in de brochure 'Investment Guidelines and Opportunities in Zimbabwe'.