U bent hier

Exporteren naar Vietnam

CORONAVIRUS

UPDATE 31/03/2020

Na China was Vietnam één van de eerste landen waar het coronavirus COVID-19 werd waargenomen eind januari 2020. Op 31 maart zijn er 204 besmettingen geregistreerd in Vietnam, waarvan 55 reeds genezen verklaard zijn. De Vietnamese overheid heeft erg snel beperkende maatregelen genomen om de verspreiding in te dijken. Deze maatregelen kunnen snel wijzigen en hebben een impact op economische activiteiten en op zakenreizen naar Vietnam.
De facto is er een quasi volledig inreisverbod in Vietnam. Voorlopig is het zo dat er van 15 maart tot 15 april 2020 een inreisverbod is voor alle Schengen-paspoorthouders, waaronder Belgen.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.
Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is C

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Vietnam

Blijf op de hoogte over alles in Vietnam

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Missie van Agoria's Energy Technology Club met focus op de offshore windindustrie. De missie zal doorgaan in de marge van de conferentie “Vietnam Wind Power” die doorgaat op 9 en 10 juni in Hanoi en er voor de derde keer wordt georganiseerd door GWEC/Global Wind Energy Council. De GWEC-conferentie kan als dé referentie van de sector gezien worden.

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Energie
Doelmarkt
Vietnam
Wanneer
Van zondag 7 juni 2020 tot zaterdag 13 juni 2020
Waar
Hanoi, Vietnam
Organisatie
Agoria
Vertegenwoordigt u een toeleveringsbedrijf aan de agro- en voedingsindustrie? Ontdek dan, samen met FIT, de mogelijkheden voor uw onderneming in Vietnam en Indonesië, twee markten die heel beloftevol zijn voor die segmenten.
Doelsector
Agro-industrie en dieren, en biotechnologie
Doelmarkt
Vietnam en Indonesië
Wanneer
Van maandag 23 november 2020 tot vrijdag 4 december 2020
Waar
Hanoi, Ho Chi Minh City, Jakarta, Vietnam
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Vietnam is één van de grootste en snelst groeiende exportmarkten voor bier in Azië. In dit marktrapport verneemt u meer informatie over de structuur van de Vietnamese biermarkt, recente trends, een overzicht van de belangrijkste spelers en praktische informatie over hoe deze markt te betreden.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Vietnam was één van de eerste landen die getroffen werd door het SARS-Cov-2 virus en heeft erg snel beperkende maatregelen genomen om de verspreiding in te dijken. Dit heeft ook een aantal verregaande gevolgen voor zakelijke bezoeken aan Vietnam.