U bent hier

Exporteren naar Vietnam

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is C

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Vietnam

Blijf op de hoogte over alles in Vietnam

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Vlaamse exporteurs die behoren tot de leden van het Belgian Meat Office van VLAM worden uitgenodigd deel te nemen aan deze contactdag met Vietnamese vleesaankopers

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Vietnam
Wanneer
Van vrijdag 22 november 2019 tot zaterdag 23 november 2019
Waar
Ho Chi Minh, Vietnam
Organisatie
VLAM
Op vrijdag 8 november zet de Vlaamse overheid de Vietnamese markt en de vele zakelijke opportuniteiten die het land te bieden heeft, in de kijker. Wil u weten welke kansen er voor uw bedrijf te vinden zijn, neem dan deel aan het eerste “Flanders-Vietnam Business Forum”, dat doorgaat in het Havenhuis in Antwerpen en dat door Flanders Investment & Trade, de Vietnamese ambassade, het departement Buitenlandse Zaken, FITA en de Belgian Vietnamese Alliance wordt georganiseerd.
Doelmarkt
Vietnam
Wanneer
Vrijdag 8 november 2019
Waar
Havenhuis, Zaha Hadidplein 1, 2030 Antwerpen
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met de Vietnamese ambassade, het departement Buitenlandse Zaken , Flanders International Technical Agency (FITA) en Belgian Vietnamese Alliance (BVA).

Marktstudies

Vietnam is één van de grootste en snelst groeiende exportmarkten voor bier in Azië. In dit marktrapport verneemt u meer informatie over de structuur van de Vietnamese biermarkt, recente trends, een overzicht van de belangrijkste spelers en praktische informatie over hoe deze markt te betreden.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws