U bent hier

Exporteren naar Vietnam

CORONAVIRUS

UPDATE 25/06/2020

Na China was Vietnam één van de eerste landen waar het coronavirus COVID-19 werd waargenomen eind januari 2020. Op 25 juni, 5 maanden na de eerste besmetting, zijn er 352 besmettingen geregistreerd in Vietnam, waarvan 329 reeds genezen verklaard zijn. De Vietnamese overheid heeft erg snel beperkende maatregelen genomen om de verspreiding in te dijken. Deze maatregelen kunnen snel wijzigen en hebben een impact op economische activiteiten en op zakenreizen naar Vietnam.
De facto blijft het volledig inreisverbod in Vietnam voor onbepaalde tijd geldig.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.
Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is C

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Vietnam

Blijf op de hoogte over alles in Vietnam

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Ondanks de huidige coronacrisis blijven de groeiprognoses voor de Vietnamese economie veelbelovend. Bovendien zal het vrijhandelsakkoord EU-Vietnam dat binnenkort van kracht wordt, positieve gevolgen hebben voor de Vlaamse exporteurs. Ontdek samen met FIT de mogelijkheden voor uw bedrijf in Vietnam tijdens deze groepszakenreis. Uw gezondheid en veiligheid primeren. Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van Covid-19.
Doelmarkt
Vietnam
Wanneer
Van zondag 22 november 2020 tot donderdag 26 november 2020
Waar
Hanoi, Ho Chi Minh City, Vietnam
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Vietnam is één van de grootste en snelst groeiende exportmarkten voor bier in Azië. In dit marktrapport verneemt u meer informatie over de structuur van de Vietnamese biermarkt, recente trends, een overzicht van de belangrijkste spelers en praktische informatie over hoe deze markt te betreden.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Vietnam was één van de eerste landen die getroffen werd door het SARS-Cov-2 virus en heeft erg snel beperkende maatregelen genomen om de verspreiding in te dijken. Dit heeft ook een aantal verregaande gevolgen voor zakelijke bezoeken aan Vietnam.