U bent hier

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Het 'Business Network for Offshore Wind' wil een overzicht opstellen van bedrijven die diensten verlenen of onderdelen aanleveren voor offshore windparken in de Verenigde Staten. Op die manier kunnen bedrijven en opportuniteiten gemakkelijk gelinkt worden. Ook bedrijven die nog weinig of geen ervaring hebben in de windmolenindustrie worden aangemoedigd om zich te registreren, omdat dit een nog opkomende industrie is in de Verenigde Staten.

De Amerikaanse stad Phoenix in de zuidwestelijke staat Arizona wil overgaan tot een grote aankoop van diverse types vorkheftrucks en aanverwant rollend materieel voor opslagplaatsen.

Het 'Department of Human Services' van de staat Utah (VS) schrijft meerdere langlopende aanbestedingen uit voor communicatietoestellen en andere apparaten voor gebruik in hospitalen. Een van die aanbestedingen slaat op personenalarmsystemen, en apparaten voor dosering van medicijnen.

De Amerikaanse stad Boston zoekt een consultancy die een stedelijk bebossingsplan – letterlijk een “Urban Forest Plan” – voor de komende 20 jaren kan uittekenen.