U bent hier

Exporteren naar Verenigd Koninkrijk

CORONAVIRUS

UPDATE 22/12/2021

19 juli, lokaal ook wel 'freedom day' genoemd, betekende in het Verenigd Koninkrijk het einde van de COVID-19 beperkingen in Engeland. Klik op één van volgende landen voor de regelgeving omtrent reizen tijdens de coronapandemie naar Engeland, Schotland, Noord-Ierland of Wales.

Sinds 30 november geldt opnieuw een brede testverplichting voor wie in het land aankomt. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Aangezien de covid maatregelen voor het reizen van/naar het VK van België periodiek aan wijzigingen onderhevig zijn raden wij u aan de recente wijzigingen te consulteren op de website van FOD Buitenlandse Zaken . Blijf up-to-date met de laatste regelgeving omtrent reizen tijdens COVID-19 en lees er meer over in ons nieuwsbericht.
Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be. Ten slotte kan u meer informatie terugvinden op de FIT-website, Dossier Coronavirus en Brexit.
De informatie op deze landenpagina werd met de grootste zorg samengesteld, maar houdt nog geen rekening met de gevolgen van de coronacrisis.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is C

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Verenigd Koninkrijk

Blijf op de hoogte over alles in Verenigd Koninkrijk

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Dit jaar tekent Flanders Investment & Trade opnieuw present op de Speciality & Fine Food Fair , de belangrijkste delicatessenbeurs voor de Britse markt.
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Verenigd Koninkrijk
Wanneer
Van zondag 4 september 2022 tot dinsdag 6 september 2022
Waar
London, Verenigd Koninkrijk
Organisatie
Flanders Investment & Trade
In het kader van het Samenwerkingsakkoord tussen de federale overheid en de gewesten wordt een gezamenlijke economische missie naar het Verenigd Koninkrijk georganiseerd onder het voorzitterschap van Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Astrid, van 6 tot 10 maart 2022. Het betreft een uitgestelde missie die oorspronkelijk voorzien was in september 2021. Deze missie wordt georganiseerd door het Agentschap voor Buitenlandse Handel in nauwe samenwerking met de gewestelijke instellingen voor buitenlandse handel (Flanders Investment & Trade, hub.brussels en l’Agence wallonne à l’Exportation et aux Investissements étrangers) en de FOD Buitenlandse Zaken.

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelmarkt
Verenigd Koninkrijk
Wanneer
Van zondag 6 maart 2022 tot donderdag 10 maart 2022
Waar
Londen, Verenigd Koninkrijk
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Ontdek in deze marktstudie de uitdagingen en opportuniteiten in de bouwsector in het Verenigd Koninkrijk. U kan hier meer lezen over transport, digitale connectiviteit en energie-, water- en afvalvoorzieningen. We geven u ook een overzicht van interessante vakverenigingen en vakbeurzen.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

19 juli, lokaal ook wel 'freedom day' genoemd, betekende in het Verenigd Koninkrijk het einde van de COVID-19-beperkingen. Maar sinds het opduiken van de nieuwe variant 'omikron' eind november, schakelt het VK terug een tandje hoger. Sinds 30 november geldt opnieuw een brede testverplichting voor wie in het land aankomt.