U bent hier

Exporteren naar Verenigd Koninkrijk

CORONAVIRUS

UPDATE 30/09/2021

19 juli, lokaal ook wel 'freedom day' genoemd, betekende in het Verenigd Koninkrijk het einde van de COVID-19 beperkingen in Engeland. Klik op één van volgende landen voor de regelgeving omtrent reizen tijdens de coronapandemie naar Engeland, Schotland, Noord-Ierland of Wales.

Vanaf 4 oktober 2021 maakt Engeland niet langer gebruik van het verkeerslicht-systeem, maar zal het twee lijsten hanteren: de rode lijst en de rest van de wereld. België staat op dit ogenblik op de "rest van de wereld" lijst. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Blijf up-to-date met de laatste regelgeving omtrent reizen tijdens COVID-19 en lees er meer over in ons nieuwsbericht.
Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be. Ten slotte kan u meer informatie terugvinden op de FIT-website, Dossier Coronavirus en Brexit.
De informatie op deze landenpagina werd met de grootste zorg samengesteld, maar houdt nog geen rekening met de gevolgen van de coronacrisis.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Verenigd Koninkrijk

Blijf op de hoogte over alles in Verenigd Koninkrijk

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Onze Contactdagen gaan virtueel! Elk Vlaams bedrijf met internationale plannen kan tijdens de Virtuele Contactdagen een afspraak maken met onze landenexperten uit Noord-Europa.
Doelmarkt
Nederland, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Ierland...
Wanneer
Van maandag 8 november 2021 tot vrijdag 19 november 2021
Waar
Online, Verenigd Koninkrijk
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Uw gezondheid en veiligheid primeren. Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van COVID-19. Flanders Investment & Trade organiseert samen met Fedustria en The British Furniture Manufacturing Association de BFM Fabric Show . U kunt er een individuele executive box huren om er uw meubelstoffen voor te stellen en om er uw klanten of nieuwe contacten in alle privacy te ontvangen.
Doelsector
Textiel
Doelmarkt
Verenigd Koninkrijk
Wanneer
Van maandag 7 maart 2022 tot dinsdag 8 maart 2022
Waar
London, Verenigd Koninkrijk
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met Fedustria en The British Furniture Manufactering Association.

Marktstudies

Ontdek in deze marktstudie de uitdagingen en opportuniteiten in de bouwsector in het Verenigd Koninkrijk. U kan hier meer lezen over transport, digitale connectiviteit en energie-, water- en afvalvoorzieningen. We geven u ook een overzicht van interessante vakverenigingen en vakbeurzen.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Een Brits nutraceutisch bedrijf zoekt een Belgische partner om hun producten op de markt te brengen en te verdelen. Die partner zal onder andere verantwoordelijk zijn om het productgamma te registreren volgens de plaatselijke wetgeving. 

Nieuws

19 juli, lokaal ook wel 'freedom day' genoemd, betekende in het Verenigd Koninkrijk het einde van de COVID-19 beperkingen in Engeland. Ondanks de stijgende cijfers nam de Britse overheid de beslissing om de laatste fase van de versoepelingen ('Step 4 of the roadmap') uit te voeren vanaf deze historische dag in Engeland. De beperkingen die voorheen van toepassing waren, werden ongedaan gemaakt (m.a.w. is het dragen van een mondmasker niet meer verplicht, zijn nachtclubs opnieuw open, etc.). De Britse overheid adviseert wel nog om een mondmasker te dragen op drukke plaatsen waar het moeilijk is om afstand te houden, zoals in het openbaar vervoer. Vanaf 4 oktober 2021 maakt Engeland ook niet langer gebruik meer van het verkeerslicht-systeem voor het inreizen, maar zal het twee lijsten hanteren: de rode lijst en de rest van de wereld. België staat op dit ogenblik op de "rest van de wereld" lijst.