U bent hier

Exporteren naar Verenigd Koninkrijk

CORONAVIRUS

UPDATE 08/02/2021
Op 6 januari 2021 is Engeland in een derde nationale lockdowngegaan. Deze zal duren tot en met 15 februari 2021 met mogelijk een verlenging tot 8 maart 2021. De verplichtingen die gepaard gaan met het afreizen van België naar het Verenigd Koninkrijk, zoals het invullen van een verplicht formulier met contactgegevens (Passenger Locator Form), het verplicht voorleggen van een negatieve COVID-19 test en verplichte quarantaine, kan u hier terugvinden op de Belgische website van Buitenlandse zaken. Daarnaast geldt vanaf 15 februari 2021 een verplichte quarantaine in het quarantainehotel voor internationale reizigers die komen uit landen die op de Britse reisverbodlijst staan. Klik op de respectieve landen voor meer informatie over Schotland, Noord-Ierland of Wales.

Op deze website van de Britse overheid kan u zich inschrijven om op de hoogte te blijven wanneer de Britse overheid aanpassingen maakt in verband met internationaal reizen.

Ten slotte kunt u meer informatie terugvinden op de FIT website, waar u toegang heeft tot de dossiers Coronavirus en Brexit.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht. Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kunt u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Verenigd Koninkrijk

Blijf op de hoogte over alles in Verenigd Koninkrijk

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Uw gezondheid en veiligheid primeren. Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van Covid-19. Naar goede gewoonte organiseert The British Furniture Manufacturer Association (BFM) opnieuw The BFM London Fabric Show. Dit tweedaags event zal doorgaan tussen 15 februari en 15 maart 2021 (exacte data to be confirmed) op de locatie van Chelsea Football Club in London. FIT in samenwerking met Fedustria organiseren dit 2-daags event voor u.
Doelmarkt
Verenigd Koninkrijk
Wanneer
Van dinsdag 8 juni 2021 tot woensdag 9 juni 2021
Datum onder voorbehoud!
Waar
London, Verenigd Koninkrijk
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf in het Verenigd Koninkrijk, onder leiding van Prinses Astrid. Wij verzorgen voor u een afsprakenprogramma op maat. Uw gezondheid en veiligheid primeren. Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van Covid-19.
Doelmarkt
Verenigd Koninkrijk
Wanneer
Van zondag 5 september 2021 tot woensdag 8 september 2021
Waar
Londen, Verenigd Koninkrijk
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Ontdek in deze marktstudie de uitdagingen en opportuniteiten in de bouwsector in het Verenigd Koninkrijk. U kan hier meer lezen over transport, digitale connectiviteit en energie-, water- en afvalvoorzieningen. We geven u ook een overzicht van interessante vakverenigingen en vakbeurzen.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

https://ec.europa.eu/info/sites/info/files/draft_eu-uk_trade_and_cooperation_agreement.pdfHet is zover. Na 9 maanden onderhandelingen hebben de EU en het VK op de valreep op 24 december een akkoord bereikt over hun toekomstige relatie. Het “handels- en samenwerkingsakkoord” bestaat uit verschillende luiken. We lichten enkele elementen toe die voor uw bedrijf van belang kunnen zijn.