U bent hier

Exporteren naar Verenigd Koninkrijk

BREXIT - De Britse regering deelde op 29 maart 2017 formeel mee aan de Europese Commissie dat het Verenigd Koninkrijk zich wil terugtrekken uit de Europese Unie. We houden de vinger aan de pols en zullen, wanneer dit mogelijk en opportuun is, nagaan welke de maatregelen zijn die Vlaamse bedrijven kunnen nemen in de toekomst. Lees meer in het Dossier "Brexit"
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Verenigd Koninkrijk

Blijf op de hoogte over alles in Verenigd Koninkrijk

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

The Speciality and Fine Food Fair is een trade-only beurs die producenten van delicatessen hun culinaire hoogstandjes laat showcasen. Flanders Investment & Trade organiseert er voor de eerste maal een groepsstand samen met Awex en Brussels Export.

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Verenigd Koninkrijk
Wanneer
Van zondag 1 september 2019 tot dinsdag 3 september 2019
Waar
London, Verenigd Koninkrijk
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Ontdek de mogelijkheden voor start-ups en scale-ups op Unbound in Londen.

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Alle sectoren, maar met focus op financiële diensten en ict.
Doelmarkt
Verenigd Koninkrijk
Wanneer
Van woensdag 17 juli 2019 tot donderdag 18 juli 2019
Waar
London, Verenigd Koninkrijk
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Ontdek in deze marktstudie de uitdagingen en opportuniteiten in de bouwsector in het Verenigd Koninkrijk. U kan hier meer lezen over transport, digitale connectiviteit en energie-, water- en afvalvoorzieningen. We geven u ook een overzicht van interessante vakverenigingen en vakbeurzen.

Wanneer het om technologie gaat, blijft het Verenigd Koninkrijk de Europese pionier in het aantrekken van investeringen, talent en in het faciliteren van groei. In 2016 slaagde het Verenigd Koninkrijk erin om maar liefst 6,8 miljard pond aan durfkapitaal- en private equity investeringen aan te trekken – een cijfer dat 50% hoger ligt dan eender welk ander Europees land.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

“The end of May sees the end of May” - Na de mislukking van het Brexit-overleg tussen Labour en de Conservatieven, waagde Premier May een laatste poging om het parlement te overtuigen en het VK-EU terugtrekkingsverdrag goed te keuren.