U bent hier

Exporteren naar Verenigd Koninkrijk

Van 8 tot 12 mei 2022 trok FIT samen met een delegatie bedrijfsleiders op missie onder leiding van prinses Astrid naar het VK, onder de noemer ‘Back to business’, want voor het eerst in twee jaar kon zo’n missie weer in levenden lijve. Welke zakelijke kansen lagen er voor het rapen? Hoe haalden Vlaamse en Britse bedrijven de banden aan? U ontdekt het hier.

CORONAVIRUS

Klik op een van volgende landen voor de regelgeving omtrent reizen tijdens de coronapandemie naar Engeland, Schotland, Noord-Ierland of Wales.

Aangezien de coronamaatregelen voor het reizen van/naar het VK van België periodiek aan wijzigingen onderhevig zijn, raden wij u aan de recente wijzigingen te consulteren op de website van FOD Buitenlandse Zaken . Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is C

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Verenigd Koninkrijk

Blijf op de hoogte over alles in Verenigd Koninkrijk

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Dit jaar tekent Flanders Investment & Trade opnieuw present op de Speciality & Fine Food Fair , de belangrijkste delicatessenbeurs voor de Britse markt.

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Verenigd Koninkrijk
Wanneer
Van maandag 5 september 2022 tot dinsdag 6 september 2022
Waar
London, Verenigd Koninkrijk
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Op zoek naar info over de Britse bouwsector en mogelijke kansen voor uw bedrijf op deze belangrijke markt die jaarlijks £ 110 miljard genereert en 10% van de beroepsbevolking te werk stelt? Dan is deze uitgebreide analyse door ons kantoor in Londen een prima leidraad bij uw marktonderzoek. U komt o.a. meer te weten over de impact van corona en Brexit op de sector, de verschillende actoren binnen bouwprocessen in het VK en hoe deze te benaderen, de kansen die het overheidsbeleid rondom cleaner economic growth, kan bieden en andere data die ervoor zorgen dat u beslagener op het ijs komt. 

Nieuws