U bent hier

Exporteren naar Verenigd Koninkrijk

CORONAVIRUS

Klik op een van volgende landen voor de regelgeving omtrent reizen tijdens de coronapandemie naar Engeland, Schotland, Noord-Ierland of Wales.

Aangezien de coronamaatregelen voor het reizen van/naar het VK van België periodiek aan wijzigingen onderhevig zijn, raden wij u aan de recente wijzigingen te consulteren op de website van FOD Buitenlandse Zaken . Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is C

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Verenigd Koninkrijk

Blijf op de hoogte over alles in Verenigd Koninkrijk

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

In 2023 tekent Flanders Investment & Trade opnieuw present op de Speciality & Fine Food Fair, de belangrijkste delicatessenbeurs voor de Britse markt.
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Verenigd Koninkrijk
Wanneer
Van maandag 11 september 2023 tot dinsdag 12 september 2023
Waar
London, Verenigd Koninkrijk
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Een nieuw jaar, vernieuwde subsidies bij FIT en we gaan het derde jaar in van het EU-VK-handelsakkoord. Dat verdient een event! We maken een stand van zaken op 2 jaar na de Britse uitstap uit de EU en we blikken ook vooruit. Een overzicht dus van wat er ondertussen praktisch al veranderd is én van wat er in de toekomst nog zal veranderen voor de Vlaamse ondernemer die uitvoert naar het VK. Hiervoor heeft FIT ook financiële oplossingen.
Doelmarkt
Verenigd Koninkrijk
Wanneer
Van maandag 9 januari 2023 tot donderdag 19 januari 2023
Waar
België
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Deze studie geeft u een uitgebreide introductie tot het Britse lifesciences landschap. Het VK kent immers een bloeiende lifescience sector en is de thuisbasis van vele wereldwijd toonaangevende bedrijven, onderzoeksorganisaties en academische instellingen

Op zoek naar info over de Britse bouwsector en mogelijke kansen voor uw bedrijf op deze belangrijke markt die jaarlijks £ 110 miljard genereert en 10% van de beroepsbevolking te werk stelt? Dan is deze uitgebreide analyse door ons kantoor in Londen een prima leidraad bij uw marktonderzoek. U komt o.a. meer te weten over de impact van corona en Brexit op de sector, de verschillende actoren binnen bouwprocessen in het VK en hoe deze te benaderen, de kansen die het overheidsbeleid rondom cleaner economic growth, kan bieden en andere data die ervoor zorgen dat u beslagener op het ijs komt. 

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

In de maand november organiseert VLAIO zitdagen in elke provincie om de Brexit-subsidies toe te lichten. Als ondernemer kan u rechtstreeks in gesprek gaan met een VLAIO adviseur die voor u nagaat of u financiële ondersteuning van het Brexit Adjustment Reserve kan genieten. U vindt hier ook de FIT Brexit-adviseurs, die u kunnen helpen met uw vragen rond export naar het VK.