U bent hier

Exporteren naar Verenigd Koninkrijk

CORONAVIRUS

Het einde van ‘alle’ coronamaatregelen werd in het Verenigd Koninkrijk al ingeluid op 19 juli 2021. Blijf up-to-date en lees er meer over op de website van FOD Buitenlandse Zaken of klik op een van volgende landen voor de regelgeving in Engeland Schotland, Noord-Ierland of Wales.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is C

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Verenigd Koninkrijk

Blijf op de hoogte over alles in Verenigd Koninkrijk

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

In 2023 tekent Flanders Investment & Trade opnieuw present op de Speciality & Fine Food Fair, de belangrijkste delicatessenbeurs voor de Britse markt.
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Verenigd Koninkrijk
Wanneer
Van maandag 11 september 2023 tot dinsdag 12 september 2023
Waar
London, Verenigd Koninkrijk
Organisatie
Flanders Investment & Trade
De All Energy Exhibition & Conference in Glasgow (Scottish Event Campus, 10-11 mei 2023 ), die gelijktijdig plaatsvindt met het "Decarbonise" congres, is de grootste cleantech-beurs en conferentie in het Verenigd Koninkrijk en één van de belangrijkste in Europa, met vorige editie ruim 7000 deelnemers en meer dan 500 sprekers. De beurs focust op alles wat met hernieuwbare energie te maken heeft, gaande van energiesystemen, energietransitie, energie-efficiëntie, energieopslag en slimme netwerken, tot hydropower, offshore/onshore windenergie, bio-energie en mariene toepassingen. De belangrijkste doelmarkt van dit event is de Noordzeeregio (VK, Ierland, Scandinavië, Benelux, Duitsland, Frankrijk), maar ook andere landen, zoals de VS, Italië en China tekenen present. Gastregio Schotland is zelf ook zeer ambitieus inzake hernieuwbare energieën en wil tegen 2045 volledig "klimaatneutraal" zijn, zo'n vijf jaar eerder dan de streefdatum die de EU vooropstelt (2050).
Doelsector
Energie
Doelmarkt
Verenigd Koninkrijk, Denemarken en Noorwegen
Wanneer
Van woensdag 10 mei 2023 tot donderdag 11 mei 2023
Waar
Glasgow, Verenigd Koninkrijk
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Deze studie geeft u een uitgebreide introductie tot het Britse lifesciences landschap. Het VK kent immers een bloeiende lifescience sector en is de thuisbasis van vele wereldwijd toonaangevende bedrijven, onderzoeksorganisaties en academische instellingen

Op zoek naar info over de Britse bouwsector en mogelijke kansen voor uw bedrijf op deze belangrijke markt die jaarlijks £ 110 miljard genereert en 10% van de beroepsbevolking te werk stelt? Dan is deze uitgebreide analyse door ons kantoor in Londen een prima leidraad bij uw marktonderzoek. U komt o.a. meer te weten over de impact van corona en Brexit op de sector, de verschillende actoren binnen bouwprocessen in het VK en hoe deze te benaderen, de kansen die het overheidsbeleid rondom cleaner economic growth, kan bieden en andere data die ervoor zorgen dat u beslagener op het ijs komt. 

Nieuws

In de maand november organiseert VLAIO zitdagen in elke provincie om de Brexit-subsidies toe te lichten. Als ondernemer kan u rechtstreeks in gesprek gaan met een VLAIO adviseur die voor u nagaat of u financiële ondersteuning van het Brexit Adjustment Reserve kan genieten. U vindt hier ook de FIT Brexit-adviseurs, die u kunnen helpen met uw vragen rond export naar het VK.