U bent hier

Exporteren naar Uruguay

CORONAVIRUS

UPDATE 15/05/2023

Alle COVID-19-maatregelen voor binnenkomst in het land zijn opgeheven. Het voorleggen van een volledig vaccinatieboekje of een negatieve PCR-test is niet langer vereist om Uruguay binnen te komen. Voor buitenlandse toeristen blijft echter een medische verzekering vereist, volgens de instructies van het Ministerie van Volksgezondheid.

Blijf up-to-date en lees er meer over op de website van FOD Buitenlandse Zaken en op de website van het Uruguayaans Ministerie van Volksgezondheid.

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is A

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Uruguay

Blijf op de hoogte over alles in Uruguay

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Nieuws

Op maandag 18 december organiseren de Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken en Belgian Chambers een webinar "Meaning business - Let's talk Latin America and Caribbean" over de zakelijke opportuniteiten die deze grote regio te bieden heeft. Het event vindt plaats van 16u tot 18u.

Groene waterstof moet een cruciaal onderdeel worden van de energietransitie in Latijns-Amerika. De landen uit deze regio nemen dan ook stappen om deze groene energie te integreren in hun beleidsplannen. Dit rapport van World Hydrogen Leaders focust op de nieuwste ontwikkelingen in de plannen van de Zuid-Amerikaanse landen met potentieel: wie worden de belangrijke spelers in de regio; wat is de staat van het regelgevend kader en; welke zijn de belangrijke projecten met betrekking tot groene waterstof.