U bent hier

Exporteren naar Thailand

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Thailand

Blijf op de hoogte over alles in Thailand

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Ontmoet onze vertegenwoordiger uit Bangkok en bespreek - gratis - uw exportplannen. Onze landenexpert van Thailand komt samen met onze vertegenwoordigers uit Indonesië , Myanmar en de Filippijnen . U kan ook met hen afspraken aanvragen.
Doelsector
Alle sectoren
Doelmarkt
Thailand
Wanneer
Van woensdag 4 december 2019 tot woensdag 11 december 2019
Waar
België
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met UNIZO Internationaal en VOKA.

Marktstudies

De voedselverwerkende industrie levert met 23% van het bbp een belangrijke bijdrage aan de economie van Thailand en heeft zich het afgelopen decennium dankzij technologische verbeteringen en het doorzettingsvermogen van de privésector zeer snel ontwikkeld. U leest hierover meer in de sectorstudie van ons kantoor in Bangkok.

Thailand heeft zijn langetermijnplanning voor energie gespecificeerd in het energie-ontwikkelingsplan (Power Development Plan - PDP) 2012-2030. Dit document is het basisdocument met betrekking tot de nationale productie van elektriciteit. U leest er meer over in deze sectorstudie van ons kantoor in Bangkok.

Nieuws

Vanaf 16 september 2017 is er een nieuwe accijnswetgeving op o.a. alcoholische dranken van toepassing.

We kunnen uitgaan van een gemiddelde verhoging van de taksen met 2%. Volgens de directeur-generaal van de dienst accijnzen zou op die manier ongeveer 12 miljard Baht (ruim 300 miljoen Euro) meer ontvangsten gerealiseerd worden (5 miljard van bier, 2,5 miljard van gesuikerde dranken, 2,1 miljard van sigaretten en 2,2, miljard van voertuigen).