U bent hier

Exporteren naar Thailand

CORONAVIRUS

UPDATE 11/06/2020

Sinds 26 maart is het NIET meer mogelijk om naar Thailand af te reizen (behalve voor houders van een werkvergunning en diplomaten). Er is ook een ban op inkomende internationale vluchten, minimum tot eind juni. U kunt het meest recente reisadvies voor Thailand hier nalezen.
Op dit moment zijn alle internationale beurzen en andere grootschalige events in Thailand uitgesteld of afgelast.

Blijf up-to-date en lees er meer over in ons nieuwsbericht en het Dossier Coronavirus.
Met vragen over internationaal ondernemen in tijden van Corona, kan u terecht bij exportadvies-corona@fitagency.be.
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Thailand

Blijf op de hoogte over alles in Thailand

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Hoe proberen Indonesië , Thailand , Maleisië en Myanmar hun economie, in post corona tijd, weer op de rails te zetten en wat kan dit concreet voor u betekenen als Vlaamse exporteur? Met deze derde webinar over de 'Aziatische markt na Covid-19' belichten we opnieuw 4 landen uit de regio: het huidige ondernemingsklimaat, genomen steunmaatregelen, te verwachten verschuivingen op economisch vlak en onze visie over de mogelijke impact op de opportuniteiten voor de Vlaamse bedrijven.
Doelmarkt
Myanmar, Thailand, Indonesië en Maleisië
Wanneer
Donderdag 3 september 2020
Waar
Online vanuit Indonesië, Thailand, Maleisië, Myanmar
Organisatie
Flanders Investment & Trade
VIV Asia is het grootste en ook het meest complete Feed to Food evenement in Azië. Ook in 2021 organiseert Flanders Investment & Trade een groepsstand op VIV Asia maar op de nieuwe locatie IMPACT te Bangkok. Uw gezondheid en veiligheid primeren. Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van Covid-19.

Actie is volzet. Meld u aan voor de wachtlijst.

Doelsector
Agro-industrie en dieren
Doelmarkt
Thailand
Wanneer
Van woensdag 10 maart 2021 tot vrijdag 12 maart 2021
Waar
Bangkok, Thailand
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Bent u op zoek naar opportuniteiten in de Thaise biermarkt? Kom alles te weten over de mogelijkheden in deze marktstudie gemaakt door onze collega's in Bangkok.

De voedselverwerkende industrie levert met 23% van het bbp een belangrijke bijdrage aan de economie van Thailand en heeft zich het afgelopen decennium dankzij technologische verbeteringen en het doorzettingsvermogen van de privésector zeer snel ontwikkeld. U leest hierover meer in de sectorstudie van ons kantoor in Bangkok.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Het aantal officiële corona-gevallen steeg tot 3125 (10 juni). Er vielen tot op heden ook 58 dodelijke slachtoffers te betreuren.
Sinds 26 maart is een Emergency Decree van kracht. Buitenlandse bezoekers kunnen nu het land niet meer binnen. Er is een avondklok van kracht van 11 uur 's avonds tot 3 uur 's morgens.

De noodtoestand en avondklok blijven minimaal van kracht tot eind juni.

Vakbeurzen en events zijn uitgesteld of geannuleerd.