U bent hier

Exporteren naar Taiwan

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is A

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Taiwan

Blijf op de hoogte over alles in Taiwan

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Ontmoet onze vertegenwoordiger uit Taiwan en bespreek - gratis - uw exportplannen. Onze landenexpert van Taiwan komt samen met onze vertegenwoordigers uit China en Hongkong . U kan ook met hen afspraken aanvragen.
Doelsector
Alle sectoren
Doelmarkt
Taiwan
Wanneer
Van donderdag 13 juni 2019 tot donderdag 20 juni 2019
Waar
België
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met UNIZO Internationaal en VOKA.

Marktstudies

De Taiwanese overheid wil tegen 2025 af van nucleaire energie, en tegelijkertijd een daling in de uitstoot van broeikasgassen van 20% verwezenlijken. Dit kan enkel door maximaal in te zetten op groene energie, en offshore wind speelt hierin een zeer belangrijke rol. In deze studie ontdekt u welke plannen de Taiwanese regering concreet heeft, en hoe u daar als Vlaams bedrijf kunt op inspelen.

Taiwan is een relatief kleine en verzadigde markt met lokale brouwerijen en een overvloed aan geïmporteerde bieren. Toch blijft het een dynamische en groeiende markt voor Belgisch bierexporteurs om te verkennen. Bierexporteurs van over de hele wereld blijven speciaalbieren introduceren, waaronder ook België. In deze studie vindt u een beschrijving van de omvang van de markt, gangbare distributiekanalen, geldende voorschriften en praktische tips.