U bent hier

Nieuws

ChemPlastExpo, vond begin mei plaats in Madrid. Op deze beurs vindt men de meest innovatieve oplossingen voor de chemiesector en de kunststofverwerkende industrie.

Van 8 tot 11 april vond in Madrid de 33ste editie van Salón Gourmets plaats. Deze beurs is het grootste Europese evenement, uitsluitend gewijd aan delicatessen en is de belangrijkste jaarlijkse showcase van hoogwaardige voedingsmiddelen en dranken.

'ePower&Building'  wordt beschouwd als de bijeenkomst bij uitstek in Zuid-Europa, die oplossingen biedt voor de levenscyclus van gebouwen. Dit alles van de projectfase tot en met de uitvoering inclusief constructie, bruikbaarheid, onderhoud, renovatie, herstel en sloop.

Tijdens deze editie van 'Logistics & Distribution' werd de impact van robots en 3D-printing in de toekomst ten gronde besproken. Ook is gebleken dat logistiek en distributie nog belangrijker worden dan deze nu al zijn. Door een snel evoluerend landschap is er nood aan vernieuwing en investering. 'Logistics & Distribution' is dé beurs waar deze nodige innovatie wordt getoond aan de hand van de verschillende interactieve presentaties.

De Internationale groenten- en fruitbeurs 'Fruit Attraction' vierde zijn tiende verjaardag. De beurs blijft de plek bij uitstek om nieuwe producten en diensten te ontdekken, maar vooral om internationale contacten te leggen.

Pagina's