U bent hier

Exporteren naar Spanje

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Spanje

Blijf op de hoogte over alles in Spanje

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Ontmoet onze vertegenwoordigers uit Spanje en bespreek - gratis - uw exportplannen. Onze landenexperten van Spanje komen samen met onze vertegenwoordigers uit Portugal en Italië . U kan ook met hen afspraken aanvragen.
Doelsector
Alle sectoren
Doelmarkt
Spanje
Wanneer
Van woensdag 9 januari 2019 tot woensdag 16 januari 2019
Waar
België
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met UNIZO Internationaal en VOKA.
WAAROM DEELNEMEN ? MWC is dé vakbeurs wereldwijd voor mobiele telecommunicatie. Neem deel aan deze beurs via onze Product Sample Booth (PSB) Opgelet: de plaatsen zijn beperkt, vlug inschrijven is de boodschap! Door deelname aan onze Product Sample Booth kunt u kennismaken met het potentieel van deze beurs én kunt u uw eigen aanbod voorstellen aan prospects. Als deelnemer (KMO) betaalt u €3000.

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
ICT en media en communicatie
Doelmarkt
Spanje
Wanneer
Van maandag 25 februari 2019 tot donderdag 28 februari 2019
Waar
Barcelona, Spanje
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Het doel van deze marktstudie is om een antwoord te formuleren op de vraag “Wat zijn de motivatoren en demotivatoren van Vlaamse bedrijven om handel te voeren in Spanje.” Om hierop een antwoord te vormen, werd een grondig onderzoek uitgevoerd op basis van studies, online documenten, artikels en diepte-interviews.

Deze onderzoeksvraag wil Vlaamse bedrijven meer zicht geven op de Spaanse markt. De economische crisis van 2008 heeft heel wat schade berokkend. Het doel is om ervoor te zorgen dat Vlaamse bedrijven aan de hand van deze handleiding voor zichzelf kunnen uitmaken of het voor hen al dan niet voordelig is om handel te voeren in Spanje.

Deze marktstudie geeft een overzicht van de voedingssector in Spanje en schetst ook een duidelijk beeld over de noodzaak van machines en uitrusting binnen deze sector.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

'ePower&Building'  wordt beschouwd als de bijeenkomst bij uitstek in Zuid-Europa, die oplossingen biedt voor de levenscyclus van gebouwen. Dit alles van de projectfase tot en met de uitvoering inclusief constructie, bruikbaarheid, onderhoud, renovatie, herstel en sloop.