U bent hier

Exporteren naar Spanje

CORONAVIRUS

De Spaanse regering heeft al geruime tijd alle COVID-19 restricties opgeheven. COVID-19 wordt niet langer gezien als een bedreiging voor de Spaanse samenleving. Blijf up-to-date en lees er meer over op de website van FOD Buitenlandse Zaken en op de Spaanse website "https://www.spain.info/en/".
Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Spanje

Blijf op de hoogte over alles in Spanje

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Flanders Investment & Trade (FIT) tekent in 2024 opnieuw present op Smart City World Congress (Barcelona) met een fysieke groepsstand, in samenwerking met L’Agence Wallonne à l’Exportation et aux Investissements étrangers (AWEX) en Agoria.
Doelmarkt
Spanje
Wanneer
Van dinsdag 5 november 2024 tot donderdag 7 november 2024
Waar
Barcelona, Spanje
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Je kan er niet omheen, de digitale revolutie heeft zich in sneltempo een weg gebaand in zowel het bedrijfsleven als in onze privélevens. Kortom digitalisering is vandaag niet meer weg te denken. In de marktstudie 'Digitalisatie in Spanje' wordt er een antwoord gegeven op de hoofdvraag: waar bevindt Spanje zich in de digitalisatie en welke opportuniteiten creëert dit voor Vlaamse bedrijven?

Wat zijn de actuele trends en belangrijke hedendaagse onderdelen van de Spaanse bouwsector? Zijn de groeivooruitzichten positief?
De studie geeft een overzicht van de digitalisatie en industrialisatie van deze sector in Spanje, maar vooral de kansen en uitdagingen voor Vlaamse bedrijven rond de bouwmaterialen, de ouderenhuisvestigingsmarkt, de studentenhuisvestiging en de markt van de woningbouw.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Food 4 Future World Summit is het grootste Europese congres over innovatietechnologie in de voedings- en drankenindustrie. Een uniek platform om de nieuwste opkomende technologieën en de meest innovatieve oplossingen te ontdekken. Een must voor elke professional die zijn bedrijf naar het maximale niveau van concurrentievermogen en innovatie wil tillen. De beurs kan bezocht worden van 16 to 18 april 2024 in Bilbao, Spanje.

De Spaanse economie is bestand gebleken tegen internationale schokken. Te midden van een duidelijke vertraging van de activiteit in Europa groeide het bruto binnenlands product (bbp) in 2023 met 2,5%, De opleving is vijf keer hoger dan het gemiddelde voor de eurozone - dat in dezelfde periode nauwelijks 0,5% bereikte - en de hoogste onder de belangrijkste Europese economieën.