U bent hier

Exporteren naar Spanje

Commercieel risico (A tot C)
A
C
Commercial risk is B

Specifieke vraag of probleem?

Flanders Investment & Trade heeft een wereldwijd netwerk van experten dat uw bedrijf ter plaatse helpt.

Ontdek wat FIT voor u kan doen in Spanje

Blijf op de hoogte over alles in Spanje

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de landen waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Alimentaria is dé belangrijkste voedingsbeurs van Zuid-Europa. Stel uw producten voor dankzij de groepsstand van Flanders Investmet & Trade.
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Spanje
Wanneer
Van maandag 20 april 2020 tot vrijdag 24 april 2020
Waar
Barcelona, Spanje
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Smart City Expo Barcelona is één van de toonaangevende vakbeurzen en mikt op +17000 bezoekers, +600 exposanten uit meer dan 126 landen, en de aanwezigheid van +650 steden.

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Electronica, elektro, ict en overheid
Doelmarkt
Spanje
Wanneer
Van dinsdag 19 november 2019 tot donderdag 21 november 2019
Waar
Barcelona, Spanje
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Het doel van deze marktstudie is om een antwoord te formuleren op de vraag “Wat zijn de motivatoren en demotivatoren van Vlaamse bedrijven om handel te voeren in Spanje.” Om hierop een antwoord te vormen, werd een grondig onderzoek uitgevoerd op basis van studies, online documenten, artikels en diepte-interviews.

Deze onderzoeksvraag wil Vlaamse bedrijven meer zicht geven op de Spaanse markt. De economische crisis van 2008 heeft heel wat schade berokkend. Het doel is om ervoor te zorgen dat Vlaamse bedrijven aan de hand van deze handleiding voor zichzelf kunnen uitmaken of het voor hen al dan niet voordelig is om handel te voeren in Spanje.

Deze marktstudie geeft een overzicht van de voedingssector in Spanje en schetst ook een duidelijk beeld over de noodzaak van machines en uitrusting binnen deze sector.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

ChemPlastExpo, vond begin mei plaats in Madrid. Op deze beurs vindt men de meest innovatieve oplossingen voor de chemiesector en de kunststofverwerkende industrie.